160 cm és 37 kg vagyok, anorexiás. De hízni szeretnék, izomban, hogy lehetséges ez?
Már 4 hónapja hogy benne vagyok az anorexiában,és 50 kg voltam ezelőtt 2 hónapja illetve 154 cm..2 hónap alatt fogytam 13 kg-ot,és nőttem 6 cm-ert..Persze,alig ettem.Most már legalább egy hete 4 szer étkezek egy nap,általába reggelire tojás,gyümivel,és kávéval,tízórai müzli,vagy gyümölcs,vagy kesudió,ebéd csirkemell főtt zöldséggel,vacsora túró.
Na az lenne a kérdésem,hogy ha hízni szeretnék,de persze feszes,és izmos hasat szeretnék miket kell ennem és mennyit?Még egyszer hangsúlyozom,IZOMBAN szeretnék súlyosabb lenni
beszéltek itt hülyeségeket...
sok fehérje meg szénhidrát meg sport
Először menj el pszichológushoz, aki agyilag rendbe tesz téged!
Másodszor olyan étrendet kéne összeállítanod, ami megfelelő hosszútávon, hogy egészségesen táplálkozz!
Harmadszor pedig fokozatosan szoktasd magad a sporthoz, előbb súly nélkül, majd súllyal.
hát ha eszik, akkor a kórházban sem kapcsolják enterálisra
a pszichomókus meg vicc pszichiáterhez kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!