Lehetek anorexiás és bulimiás egyszerre? Lehetséges ez?
Igen, bulimarexia a neve. Vagy nem eszel semmit, vagy, ha elkezded, bezabálsz és hánysz. Vagy keveset kajálcsz és azt is kiadod magadból.
Amúgy ez a legsúlyosabb változata, és a helyedben elmennék szakihoz, mielőtt megölöm magam.
Velem is ez van...3-4 napig 600-800kcal, utána 3-4 napig 5000-6000kcal...3-4 kg-t is ingadozik a súlyom hetente...binge után van, hogy 2 kg is feljön, de képes vagyok 1 nap alatt ugyanennyit vissza is fogyni. Nem tudom, mi a megoldás, engem is kezel pszichiáter, én magam már elég drasztikus megoldásokhoz is folyamodtam (beszigszalagoztam a számat), de semmi sem tart vissza...:/
28N
2. és kérdező, hogy esztek meg 3-4000 kalóriát? Miből áll? Hogy tudtok hízni? Mert én nekem nem megy.
Amúgy első vagyok, anorexiából kigyógyultam, most 169/46 és kéne egy tízes. De 1200-1300-nál több nem megy, pedig szeretnék. :)
A pszichológus meg segít, csak iszonyat hosszú idő, meg AKARATERŐ, de nagyon. Sok sikert, nekem kb. három évembe telt.
25L
1. etap:
- Stressz miatt (meg a hlye megfelelni akarás miatt).
- Sok mozgás és semmi (napi egy tejeskv, 1 alma este meg egy szelet kenyér) kaja.
- 169/68-ról kezdtem. Egy év alatt normálisan lementem 58-ra (sport+rendes kaja), csak aztán az otthoni cs.szegetések egyre jöttek é jöttek a mostohaanyámtól, én meg állandó rettegésben voltam (ugyan vajon ma épp mire kell hazamenni, mibe köt bele...), és előbb csak étvágyam nem volt, aztán élveztem, hogy nem eszek és ezzel úgymond "visszavághatok".
- Aztán jó volt látni a lapos hasam, de közben lassan mindenem eltűnt (mell, láb, segg, somb...).
Volt egy időszak, mikor visszamentem 63-ra (akkor ismerkedtem meg a párommal is), az jó volt.
2. etap:
- Csak munkahely váltás, stressz, nem volt normális, változatos kaja (csak kenyér, hideg és tészta), plusz elkezdtem fogamzásgátlózni ---> két hónap alatt visszafogytam.
- Jelenleg pajzsmirigyem hol jó, hol nem, a tésztaétkezés miatt felszívódási zavarom is lett - ezeket kezeljük.
De amit régen imádtam (a kinézetem), azt most gyűlölöm, mert a barátom elsírja magát (szó szerint), ha rám néz.
De köszi a tippeket, próba narancs :)
Hát én betolok 4-5-6-7-8 snickerset/twixet/müzliszelet, 3-4 tábla csokit, 2 zacskó chipset vagy egy zacskó kekszet egy ültő helyemben.:( Persze aztán ki is purgálom, így nem hízom tőle. De volt kb.1 év, míg nem purgáltam, akkor nagyon meghíztam. 169 cm vagyok, az evészavar előtt 62-64 kg körül mozogtam (4 éve), lementem 31 kg-ra, meggyógyultam, 1 évig nem faltam-purgáltam, felhíztam újra 60 fölé, most 44-47 között mozgom, ha zabálós napjaim vannak, felhízom 47-re, utána jön a koplalás, lemegyek 44-re, mindezt 1 héten belül.
De már nem akarok 3x kg-ra lemenni, mint régen, jól érzem magam 44-45 körül, csak a zabálás-purgálással kéne valahogy leállni. Ha normálisan, egészségesen eszem éppen napokig-vagy olykor hetekig (kb. 3 hét volt a leghosszabb, míg tartani tudtam a normális, egészséges életmódot (nem koplalás, nem zabálás, 1400-1500 kcal körül), akkor heteken keresztül dekára pontosan 45,2-3 volt a súlyom. Nekem ez tökéletes lenne...ha nem zabálnám fel állandóan magam 47-re.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!