Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás lenne az ikrem vagy...

Anorexiás lenne az ikrem vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Hello 18 éves srác vagyok és van egy iker lány tesóm aki miatt aggódom nagyon. Kuskorunkban mindketten kissé husik voltunk, de én két éve edzek velem nincs gond. Ő viszont nyár elején még 68 most meg mar 53 kiló es 173 centi. Tökre örült magának, modellkedik de minden jó és rendes kajától megvonja magát. Nem is eszik a családdal. Szenved és ha egyik este 20 dekával többet mutat a mérleg már teljesen kiborul. Múltkor reggel összeesett. Azt mondja annyi mindent megenne de nem szabad. Nem érti meg h azt nem szabad amit ő csinál.
2014. nov. 2. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első teendő, hogy egy jó pszichológus programozza át az agyát, mert ő már egy pszichológiai eset és megy a lejtőn.
2014. nov. 2. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Eléggé az, vigyétek el valami normális pszichomókushoz.

Ebbe simán belepusztulhat - főleg, ha már össze is esett.

2014. nov. 2. 14:25
 3/3 anonim válasza:
Először is ülj le vele beszélni. A kommunikáció nagyon fontos! Nem tudom, hogy mondtad neki, de szerintem ne csak emlegesd. Egy komoly beszélgetésre van szüksége. Ha ez a dolog kezdetleges, akkor még jó. Én megértem őt, hisz' ha valaki nem éppen vékonynak születik, de sikerül leadnia a felesleget az fenomenális érzés. Viszont sosem szabad túlzásba vinni természetesen. Mond el neki, hogy a profi modellek is kiegyensúlyozottan esznek, vagyis napi 5x kisebb mennyiséget és egészségesen. Én személy szerint 173cm vagyok és 52kg. (13 éves) Szóval szerintem ez még normális, és jó. Talán ha pszichológushoz nem akar menni, egy étrend guruhoz még simán beleegyezhet(: Csak okosan, remélem sikerrel jársz.
2014. nov. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!