170 cm-hez 46 kg vagyok. Hogy hizzak? Hiaba eszek nem megy! (nem vok anorexias)
Az én 40kg 166cmemre is mondták már hogy anorexiás vagyok, de az orvos szerint csak ilyen az alkatom, hiába eszek sokat az rögtön felszívódik, kiürül (pedig tényleg sokat eszek).
Engem annyira ez nem zavar, pl ha ugyanez lenne csak a másik irányba, kövér lennék, azt utálnám. /L
Kérdezőnek, és még aki hízni szeretne, írasson fel a háziorvosával Peritol nevezetű tablettát. Beírva a gugliba, hogy Peritol 20 db, előhozza a házipatikát. El tudjátok olvasni, mire jó a Peritol.
Valamikor én is sovány voltam, bár én is nagyon vékony csontozatú vagyok alapból, így most, 20 kg-al többel sem vagyok egy debella.
Nekem egy fiatal férfi kollegám beszélt róla elég rég, hogy Őneki ezt írta fel a háziorvos, hogy jobb étvágya legyen, hízzon, és segített. Nekem is egyébként, mert mondanom sem kéne, kipróbáltam.
Hátha segít, azért ajánlottam, mert tudom, milyen, ha az ember hízni akar, s baromira nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!