Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás vagyok. Hogyan...

Anorexiás vagyok. Hogyan hízzak meg?

Figyelt kérdés

nincs testképzavarom, tisztában vagyok azzal, hogy tiszta csont és bőr vagyok és hogy mindenképp fel kell szednem magamra. miután ettem, viszont 15-20 perccel olyan hányinger tör rám a semmiből, nem számít az elfogyasztott étel mennyisége vagy milyensége, elkezdek böfögni meg öklendezni és sugárba kijön minden, amit megettem. nyaltam már citromot, ittam szódabikarbonás vizet, ettem savlekötőket kartonszám, de semmi nem segít. mit csináljak, hogy normálisan tudjak gyarapodni? és mondjuk heti átlagban mennyi az egészséges hízás mértéke? akár van valami ilyen étrend? kérem, aki tud, segítsen legyen szives! már teljesen kétségbe vagyok esve:(

(17/L, 166cm, alig 40 kg)

2013. máj. 8. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Nem anorexiás vagy, hanem valami nagyon durva emésztési problémád van. Mióta tart ez?

Menj el orvoshoz, létezik akupunktúra is: de szüntesd meg a hányást! Lehet valami elhúzódó fertőzés?

Az étrended zöldség és hús lesz. Semmi olyan ami az emésztésedet tovább terheli, károsítaná. Hagyd el a cukros, lisztes, tejes ételeket, fogyassz állati zsiradékot a húsokkal, zöldségekkel együtt. Már lehet ez is segítene, de külön menj el a hányás okát kivizsgálni.

2013. máj. 8. 10:07
 2/6 A kérdező kommentje:
de fogytam, rövid idő alatt viszonylag sokat. folyamatosan járok orvoshoz, a hányásra a savas refluxtól a bulímiáig kidiagnoztizáltak már mindent.:S
2013. máj. 8. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem nagyon komolyan lehet beszélni. Viszont most nem érzem a témát megillető komolyságot.

Bulimiára diagnosztizáltak: lenyúlsz a torkodon?

Savas reflux: ezért írtam az előző válaszban olyan táplálkozási ajánlást, ami kezelni fogja a refluxot.

2013. máj. 8. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:

NEM DUGOK LE SEMMIT SEM!!!

Teljesen magától fordul vissza minden ennivaló, ez a gond. diagnosztizáltak egyébként már anorexiát, bulimiát, refluxot, rekeszsérvet, hasnyálmirigy sorvadást, ugyhogy az orvosokkal nem jutok semmire sem. ezekkel az étrendekkel meg ugyanugy nem változik semmi:/

2013. máj. 8. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad miket eszel, amiket kihánysz.
2013. máj. 8. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez elég komolynak tűnik. :S Semmiképp nem normális hogy semmi nem marad meg benned, vérvételt csináltak már? Tükrözést esetleg?
2013. máj. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!