Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van közületek aki anorexiás...

Van közületek aki anorexiás és szeret is az lenni? Hogy lettettek azok?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok (novemberben 13) és 60 kg, 167-8 cm vagyok és lány.Szerintem annyira nwm vagyok kövér, mert láttam kommentelőket akik azt írták hogy 170 cm-ek és 68 kg-k.de a barátnőim, ismerőseim mind vékonyak, nekem pedig hatalmas a hasam, húsos a karom és a combomról ne is beszéljünk, hatalmas, összeér mindkettő.a suliban a fiúk lányok egyaránt piszkálnak, ezért már oda is utálok járni.olyanok írjanak sokan, akik kövérek voltak és nagyon szép vékonyra lefogytak, vagy anorexiások, és szeretnek is azok lenni.hogyan lettettek azok? létszi írjatok sokan.a válaszokat előre köszönöm.

2015. aug. 25. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Én imádtam anorexiás lenni, hogy irigykedve nézték milyen vékony vagyok. Az arcomon nem látszott semmi, ugyanolyan normális kinézetem volt mint azelőtt.

171cm és 37kg voltam. 52cm derékkal😀😀 most 56kg vagyok és szörnyü..

2015. aug. 26. 13:55
 12/14 Szilvi drága válasza:

Szia!! Én tudok segíteni...van egy 10 pontból álló fogyási listám amivel egészségesen lefogyhatsz.

Üdv: egy volt anorexiás

2015. szept. 3. 00:02
 13/14 A kérdező kommentje:
irtam privibe, kuld at :)
2015. szept. 4. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy lettem az, hogy kiskorom óta hányásig erőltették belém az ételeket, nem is leginkább a családom, hanem a nagy okos intézmények. Otthon kötelező volt lecsupaszítani a tányért, de bent nem is lehetett saját kaja, kötelező volt a gusztustalan menza, így éheztem egész nap, plusz sok megaláztatás ért a "válogatós" étkezésem miatt. (Már akkor sem ettem húst, 1 éve pedig rátaláltam a növényi étkezésre, ami egy csoda.) A te korodban már antidepresszánsokon és nyugtatókon éltem, tartós hormonproblémák alakultak ki - azóta is tart, néha felhízok +20 kilókat, amit nem tudok épeszűen kezelni sajnos. Ilyenkor elvesztem az étvágyam is, nem bírok semmit sokáig a hasamban tartani, kalóriát számolok, fogyasztó tablettákat szedek, mindennap edzek, de legtöbbször nem is kell odafigyelni rá, olvad le rólam minden. Mindig is "gebe" voltam, sajnos izmot építeni nem bírok, ezért számomra ez az "ideális" és szép magamon. Undorodom magamtól hájasan, amire mások azt mondják, hogy "normális, átlagos, pont jó, ne fogyj le", az nekem még +10 kg. Valamennyire tudatosan kezelem ezt a betegséget, mert igyekszem azért egészséges maradni és nem célom 50 kg alá lemenni (170 cm vagyok). Tehát röviden úgy lettem az, hogy az emberek megutáltatták és elidegenítették tőlem a testem és az étel szeretetét. Nem azért csinálom, mert szeretem. Amint lesz pénzem, felfogadok egy személyi edzőt, ezt sokkal helyesebb útnak tartom. Remélem azóta már neked is rendbe jöttek a dolgaid, de bárki olvasná: kitartást, mindig van kiút!
2018. szept. 9. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!