Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ismertek olyan embereket,...

Ismertek olyan embereket, akik a jelentős fogyásuk utáni testalkatukat (30-50kg mínusz) évtizedekig meg tudták tartani?

Figyelt kérdés
A környezetemben inkább drasztikus fogyások vannak, aztán lassú visszahízás.Ismert embereknél is nagyjából ez a helyzet. Esetleg valakinek van személyes tapasztalata?
2016. aug. 6. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én olyan 45 kiló fogytam, és tartom is már ötödik éve +/- 5 kg ingadozással. Nem tudom, ez hosszú távnak számít-e neked.

Viszont azóta is rendszeresen mozgok, és figyelek az étkezésre, mert ha csak 1 hétre elengedem magam, elkezdenek visszajönni a kilók...

Szerintem, aki úgy fogja fel, hogy x évig fogyókúrázik, és utána projekt letudva, az vissza fog hízni. Úgy kell hozzáállni, hogy más lesz az életed, és más is fog maradni halálod napjáig...

2016. aug. 6. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is csak olyat ismerek, aki egyszer nagyon lefogy, szinte soványra. Aztán megint visszahízik kövérre.
2016. aug. 6. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Hű,ez nagyon nagy dolog első válaszoló.Valóban sikerült életmódot váltanod.Ezek szerint van remény.:)Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok.
2016. aug. 6. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Még annyit (első voltam), hogy én 38 évesen fogytam ennyit, és ha fiatalabb vagy, akkor sokkal könnyebb, fiatalkorban sokkal jobban pörög az ember anyagcseréje.

De amúgy sem olyan borzalmas nehéz, szerintem úgy kell hozzáállni, hogy most már egy újfajta életem van, és ebben is meg fogom találni a jó dolgokat és az örömöt. Egész életemben utáltam a sportot, suliban mindig engem csúfoltak tornaórán, sose gondoltam volna, hogy 40 éves korom körül szeretem meg ennyire. Csomó új receptet kitaláltam, amik még finnyás nem-diétázók szerint is nagyon finomak.

Ja, és még az is nagyon fontos, hogy ha kizökkensz a kerékvágásból, akkor sem szabad azt mondani, hogy ma megettem 2 doboz jégrémet, most már úgyis mindegy, hagyjuk az egészet a fenébe. Azt kell mondani: igen, ez most így sikerült, de a holnap az máshogy, jobban fog sikerülni, mert én több vagyok annál, mint hogy a jégrémzabálás legyen a legfontosabb az életemben. És másnap folytatod a rendes kaját, sportot ott, ahol kizökkentél belőle. És ha ötvenszer megtörténik, akkor ötvenegyedszerre is.

2016. aug. 6. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes,amit írsz.Nálam megvolt a nagy elhatározás,életmódváltás,mozgás,iszonyú lassan de elindult a fogyás is.Jól éreztem magam,élveztem,és úgy gondoltam, hogy soha többé nem akarok úgy élni, mint régen.Aztán ahogy jöttek hullámvölgyek, érzelmileg,testileg lelkileg megterhelő időszak... a vigasz csak a kaja maradt,lassan de biztosan visszacsúsztam még mélyebbre.Vagyis még több kilóra.

Köszönöm a kommented,elgondolkodtató.Tényleg jó tudni,hogy ki lehet ebből lépni:)

2016. aug. 7. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

a leghíresebb ilyen talán jennifer nicole lee.

105 kiló volt,szült 2 gyereket,aztán 28 évesen úgy döntött elég ebből a kinézetből,elkezdett edzeni és normálisan kajálni.

az eredmény hogy sokszoros bikini modell világbajnok,a legjobban kereső fitnesz modell,híresség,reklámarc lett.

2016. aug. 7. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!