Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki egy jelentős súlytól...

Aki egy jelentős súlytól szabadult meg, az hogy érzi magát?

Figyelt kérdés
Szóval kórosan elhízott tini voltam és most kezdem magam össze kapni. 60kg mínusz közeleg, és úgy érzem egyre nehezebben bírom. Mindenki dicséri hogy jól nézek ki már csak pár kiló és vége ennek az egésznek. Namost én valahogy nem úgy érzem. Egyre jobban befelé fordulok és nincs önbizalom. Ha valaki kéri hogy meséljek rendkívül zavarba jövök szégyenlem magam és az egész eddigi kinezetem. Senki sem tudja mennyi voltam mert borzasztó erről beszélni. Nem tudom kezelni a tényeket. Na a kérdés az az hogy ez tulajdonképpen amit érzek az reális vagy már kezelendő? Minden féle rejtett humor nélkül, asszem kezdek beleroppanni.

#fogyás #teljeselmebaj
2016. márc. 30. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Te tiszta h.ülye vagy már bocsáss meg. Ezt nem szégyenként kellene megélni. Ha meg nincs kedved beszélni róla, akkor hárítsd el valahogy. De örülj magadnak és az új testednek. Élvezd ki az új lehetőségeket és magaddal foglalkozz.

Ha meg még sokáig foglalkoznak a fogyásoddal mond meg nekik hogy elég nem akarsz róla beszélni ez van. De te ne érezd magad zavarban, rosszul, ne fordulj befelé. Aki képes ennyit leadni az van olyan belevaló ember hogy kezelni tudja a lelki dolgait is. Szóval keud a legközelebbi emberrel aki erről faggat hogy nem akarsz róla beszélni, előbb utóbb mindenki megszokja. De gondolom mivel nem 2 hét alatt adtad le, így már leszállhattak volna rólad.

2016. márc. 30. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál. Próbálok nem erről beszélni, de már sok helyen meg akarták írni mint sikersztori de valahogy inkább harítom a lehetőséget.

De te egy igen lelkesítő személyiség vagy. Megegyszer köszi hogy írtál 🙏

2016. márc. 30. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, én még csak 10 kilót adtam le de már most sokkal jobban érzem magam lelkileg és testileg is. :) Én összesen 30 kg-ot akarok leadni, én is eléggé husi lettem az utóbbi években. 17 vagyok amúgy, kiskorom óta dagi voltam és meguntam. Hiába találtam mindig párt, hiába voltak barátaim mindig, nem szerettem a testem és ez zavart. És elegem is lett, hogy mindig mindenhol én voltam a dagi lány. Nekem kifejezetten jól esik ha erről kérdeznek, bár a súlyomat még kicsit szégyenlem, de nem az a fontos szerintem hanem a látszat. :) És ne érezd rosszul magad. Rengeteg kitartásod és akaraterőd van amit mindenki megirigyelhetne!
2016. márc. 30. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tündér vagy. Nekem még 10-15 hiányzik aztán vége a hajcihőnek, remélem. Neked sok kitartást. 😘💪
2016. márc. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!