Leadott már valaki diétával és szobabiciklizéssel, jelentős sulyt?
Milyen diéta? Azt sem tudom, sok vagy kevés szénhidrátot eszel, mivel azt sem tudod, hogy mi az (ezt nem sértegetésből írom, ez egyszerű tény a leírásod alapján. a szénhidrát nem kristálycukrot és gabonát jelent, hanem a szénhidrát makrotápanyagot, az élelmi rostot még kihagyhatod, de a felszívódó szénhidrát az szénhidrát, akkor is, ha gyümölcs, zöldség vagy dió).
Mozgás és étrend az jó fogyásra, persze igen fontos, hogy mennyit eszel. Erről nem tudunk semmit.
A futásra tényleg ne gondolj, ahogy ugrálós gyakorlatokra se, nekem 80 kilósan se tett jót (bár lehet, hogy valaki nem ennyire érzékeny, de 122 kilóval tényleg óvatosan, séta, lazább gyakorlatok, pilates... s igen, a bicikli is jó :)).
Nem semmi, nagyon elszántnak látszol, nem is értem, hogy ha képes vagy erre, akkor miért nem léptél korábban... De jobb későn, mint még később! :)
Nem tudom, hogy amit eszel, az mennyi, nekem elég kevésnek tűnik a leírás alapján (bár konkrét mennyiségeket nem tudok, de sok roppant kalóriaszegény ételed van), nem tudom, bírni fogod-e.
A pirítós nem a legjobb, ráadásul azt mindenki szénhidrátnak nevezi. Persze attól még simán tudsz fogyni, ezen a szinten amúgyis könnyebb, csak léteznek egészségesebb és fogyáshoz jobban passzoló ételek.
Ha nem nagyon sok tojást eszel reggelire, akkor csinálj valamit a zsírbeviteleddel, mert vészesen alacsony (nem tudom, milyen étrendkiegészítőt szedsz s hogy azt akarod-e mondani, hogy nem ehetsz szinte semmi zsírt, de a zsír esszenciális tápanyag, kell a hormonok és a zsírban oldódó vitaminok miatt is). Nagyon fogyókúrás az étrended, 1-2 elemet kivéve mintha egyszerre próbálnád kerülni a kicsit is magasabb szénhidrátot és a zsírt. Valamiből be kell vinned energiát. Lehet, hogy megoldod, mert elég sokat eszel ahhoz (a kalóriaigényedről pedig úgysincs fogalmam), de ahhoz tényleg nagyobb mennyiség kell ezekből az igen kalóriaszegény ételekből.
Egy kis saláta pedig nem vacsora, bár persze nem muszáj vacsorázni, ha valakinek nincs rá szüksége. De valami fehérjét abba is tehetsz.
Ilyen túlsúllyal nehezen fogsz teherbe esni lombikkal is, szóval mindenképpen változtatnod kell.
Hormonkezelések nagyon hízékonnyá tudnak tenni, szóval nehezített helyzetből indulsz. Azóta jók a hormonjaid? Úgy értem rendbe jöttek?
A szobabicikli kalóriaszámlálójának nem érdemes hinni, mivel az átlagemberrel számol mindegyik.
Fogyáshoz kitartónak kell lenned, hiszen 40-50kg-ot minimum le kellene adnod, de még akkor is egészségtelen súlyban leszel.
Fejfájás a kiszáradás és a túl kevés tápanyag szokott leggyakrabban okozni, de lehet a jele vérnyomásproblémának vagy a zsírból felszabaduló méreganyagoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!