Fogyott valaki a csípőjéből szobabiciklizéssel és nem futással?
Figyelt kérdés
tudom combot vékonyítja diéta mellett,de a csípőre is jo hatással van? normalis választ.2013. nov. 22. 22:06
1/4 anonim válasza:
szia én 3 hónapig bicikliztem itthon tartotta a lefogyott (koplalt) súlyomat de nem fogyaszt a biciklizés ezt tapasztalatból mondom, csak mozgásnak jó
2/4 anonim válasza:
Semmi sem vékonyítja a combot, csak a megfelelő táplálkozás segít a fogyás realizálásában.
Hogy mit edzel mellette, az igényszint kérdése.
Ha valaki futással akarja tönkretenni a térdét, akkor ezt teszi. Ha valaki tekerni akar, ahelyett hogy normális terhelést használna az izmai edzéséhez (pl. guggolással) az az ő baja.
3/4 anonim válasza:
Nincs helyi fogyás. A 45-50 perces tekeréssel 130-as pulzus átlépése nélkül, jó étrenddel lehet fogyni, de nem csak egy helyről.
4/4 anonim válasza:
Nem vékonyít az semmit sem. A combot nem vékonyítja azért, mert tekersz. Az az izmaidat kényszeríti egy kis munkára, a zsír attól még ott marad(más kérdés, hogy ha kalóriamínuszban vagy, akkor fogysz, de ezesetben sem csak a combod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!