Van valaki itt aki kb.40 kilótól szabadult meg, vagy azon van hogy megszabaduljon tőle?
Figyelt kérdés
Ha megszabadultál már mennyitől és hogyan vagy hogy szeretnél? Mennyi idős vagy? Hány kgról indultál?
én 160g CH életmóddal, heti 3-4 edzéssel vagyok. 112 kilóról kezdtem.
21/L
2016. jan. 19. 20:38
2/8 A kérdező kommentje:
igen, pajzsmirigy alulmüködés,IR,PCOS életmódot kell követnem, 42 kg-t kell fogynom inbody mérés alapján. rajta vagyok az ügyön és lassan, de biztosan sikerülni fog
2016. jan. 19. 21:11
3/8 anonim válasza:
Naponta többször kell keveset enni.Reggelihez egyél zöldséget.Hanyagold a cukrot,fehér lisztet.Sok gyümölcsöt egyél.Igyál sokat(vizet és ne üdítőket).Vacsorára salátát egyél.Egyél sok húst. Használd a kalóriabázis.hu nevű oldalt. Mozogj napi rendszerességgel.A neten találsz edzős videókat,azokat csináld.
4/8 anonim válasza:
Én olyan 35 kilótól akarok megszabadulni. 95 kilóról indultam. Jelenleg 79,5 kiló vagyok..Szóval még bőven benne vagyok a diétázásban. Most a hideg miatt, és hogy olyan kedvtelen vagyok kicsit lazítottam, de nem adom fel.
Én egyébként a kaloribázis. hu segítségével és heti 3-4 x edzőterem látogatásával értem el eddig amit elértem.
5/8 anonim válasza:
105ről mentem 68ra 10 hónap alatt, szálkásító diétával és minden napi 90p szobabiciklivel. 22F
6/8 anonim válasza:
Én kb. 35-öt, 98-ról indultam, most 64 körül vagyok (+/- 1 kg). Júniusban kezdtem (nem tavaly, 2014-ben), karácsonyra kb. 70 voltam. Ezekben a hónapokban nagyon figyeltem rá, hogy mit eszem és mennyit. Nem számoltam kcal-t, de nagyjából tudtam, mennyi kell, hogy fogyjak, de nem éheztem, nem is követtem semmilyen étrendet, csak az édességet minimalizáltam, hizlaló ételekböl keveset ettem, de ha olyan étel volt, ettem hozzá egy kevés kenyeret/kiflit is. Aztán mikor már lement a nagyja és csak az a kb. 5 kg maradt, már lazábban vettem a dolgot, de így is fogytam, bár lassabb tempóval. Azóta tartom nagyjából, 1-2 kg ingadozik, de az normális. 21/L
7/8 A kérdező kommentje:
köszi, de mint írtam, van személyre szabott diétám, szénhidrát számolva, hogy ne essen le a vércukrom . csak érdekel más hogy csinálja :) nem hiszek a diétákban, csak életmódváltásban
2016. jan. 20. 13:45
8/8 anonim válasza:
Én is pont ezt az életmódot követem. Van egy csoport a Facebookon. Sok jó tanács,kaja,recept van. Támogatjuk egymást,rengeteg a sikersztori. Ha gondolod írj privit.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!