Én rengeteg dolgot kipróbáltam már,...vákumos gépet,masszirozó gépeket,köpölyözőt,masszazst,különböző krémeket,...mindezt eredménytelenül.Rendszeresen sportolok is,vizet is iszom,és vékony testalkalu vagyok,mégis lett narancsbőröm,és nem tudtam eltüntetni.MOSTANÁIG!!!
Mert végre sikerült.Bár elég drága mulatség volt,amit sajnos mostanáig bármennyire hallottam hogy jó,nem tudtam megengedni magamnak.De szerencsére sikerült,és ezt bátran ajánlom mindenkinek akinek lehetősége van rá.
LPG masszazs+Techni Spa kezelés.Emellé kaptam még bio izomstimulácios kezelést is.
Azt kell hogy mondjam,bár biztos hogy mindenkinek a narancsbőr tipusátol függ mennyire válik be,de nekem bejött.Nagyon szép lett a bőröm,és ezt most igyekszem megtartani,vigyázni rá.
Persze emellett a rendszeres mozgás és elegendő folyadékbevitel is elengedhetetlen,illetve a kezelések után havi egyszer elmenni megőrző kezelésre.
Én különösebb költségek nélkül tüntettem el , szóval íme az ellenpélda előző válaszoló :)
Nálam akkor jött elő, amikor elkezdtem súlyzós edzést végezni és jöttek fel a kilók, tehát mozgáshiány kevés folyadékfogyasztás nem volt , csak az jött ki , amit megettem, vagyis amit nem kellett volna megennem:O
Nálam már akkor is látszódtak a gödröcskék, amikor simán álltam, tehát nem csak akkor, ha összenyomtam a bőrt, vagy nem csak akkor ha feküdtem ... szóval úgy tudom ez már a második fokozat ... DIÉTA, arra esküszöm, csak barna rizset csirke, pulyka mellet, combot ettem, párolt zöldségekkel és rengeteg vizet ittam . Pluszba a súlyzós edzések mellé beiktattam heti két kardió edzést és heti három szaunát, amikor edzésre jártam, plusz a vákuumos készülékkel kínoztam magam heti háromszor minimum. Nekem lement , most már csak tisztán kell étkeznem , ami azt jelenti no cukor, semmi fehér liszt és abból készült pékáru vagy sütemény, Nagyon nagyon meggondolom mikor bűnözök ... de megéri, mert én bele voltam betegedve teljesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!