Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki jelentős súlytól szabadult...

Aki jelentős súlytól szabadult meg (-25 felett) hogyan változott meg az életed ettől?

Figyelt kérdés

Mi változott meg az életedben?

A személyiséged is változott a testeddel párhuzamosan?

2016. ápr. 30. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én változtam, de szerintem nem csak ennek köszönhetően, de nagyon nagy része volt benne. Nem vagyok már depis, sokkal pozitívabb vagyok, és emelt fővel járok az utcán. Nem oldódott meg minden problémám, nem lett túlzott önbizalmam, de a korábbinál sokkal jobb.
2016. ápr. 30. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

Ha valaki megszabadul + 25 kg-tól az lefogyott.

Aki -25 kg-tól , az mit jelent.?

2016. ápr. 30. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen megvaltozott. Azelőtt a nagy túlsùly miatt egy zarkòzott, visszahúzodò senki voltam. Baratnőm se nagyon volt. Aki meg volt, szintèn jelentő darab volt. Most teljesen màs szìnben latom a vilagot, pozitìvan, olyan nőknèl is merek pròbàlkozni, akikre eddig rànèzni se mertem volna. Ùj ruhàkat tudok venni, nem azt veszem meg ami tùlmeretes.
2016. ápr. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!