Vannak itt olyan párok, akik együtt fogytak le? Ha igen, hogy csináltatok? Milyen módszerrel? Mivel motiváltátok egymást? Milyen lett az eredmény, mi változott az életetekben, kapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
Köszi a választ! :-)2015. aug. 19. 13:27
1/2 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy lefogytunk, mert nem voltunk kövérek, csak egy kis felesleg volt. Szóval együtt fogytunk.
Semmi különös módszer nem volt. Kisebb adagokat ettünk, mint korábban, kevesebb nasi és rendszeres sport. A sporthoz kicsit lusta voltam, de így hogy együtt mentünk, nem volt nehéz rávenni magam. Én 7 kg-t fogytam, 3-4 hónap alatt, párom 10-et. A motiváció a tükör volt, és a ruhák, amik jobban álltak, nem feszültek, nem vágtak be.
2/2 anonim válasza:
Külön sportoltunk, mert ő bicajozott, én meg futottam. Tehát nem együtt edzettünk, a kajára mind a ketten figyeltünk, de simán tartottunk "csalónapót" amikor sütit ettünk.
Az bőven motiváló, hogy látom hogy a másik is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!