Hogy változott meg a súlyom?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel 61.9 kiló voltam, tökre örültem. Futottam is, 400 kalóriát égettem el.
Ma reggel pedig 62.5 kiló voltam(vagyok)...
Mitől lehet? Vagy nem kéne aggódnom?
Köszi :)
2015. nov. 10. 11:36
1/2 anonim válasza:
Szerintem vágd ki a mérleget a francba, mert be fogsz kattanni.
Most komolyan, 60 dekán kattogsz? Lehet, hogy amikor legutóbb mérted, még kakilás előtt voltál, de az én régi mérlegem már akkor mást mért, ha a járólapon pár centivel arrébb toltam.
Ha már mindenképp méregetni akarsz, akkor fogj egy centit és mérd úgy magad, az legalább reprezentatív, mert a testtömeg változása nem feltétlenül egyenlő a zsírnövekedéssel.
2/2 anonim válasza:
Simán ingadozhat a súly 1-2 kilókat... Ez természetes.
Ha tudod, hogy nem híztál, mert nem ettél kalóriatöbbletben, akkor nem mindegy, mit mutat a mérleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!