Hogy lehet az hogy a 3. -ik trimeszterben se a hasam, se a súlyom nem változott? Pedig sokat eszek, pihizek, mozgás szegény életmod stb.
Szia!
Én is többet híztam a közepén mint most,bár hidd el a hasad most fog elkezdeni nőni nagyon!Legalábbis nekem van h reggelre 2-3 cm-rel nagyobb!Hihetetlen!Mondjuk akkor már este érzem a bőrömön h vmi lesz!Viszont nekem most 2 hét alatt 645g-ot hízott a pici,az én súlyom meg 500g-mal lett kevesebb!furcsa!De most is reggelre lejebb ment látványosan a pocim,ilyenkor már minden egyik napról a másikra is történhet!Fog még nőni a pocid az tuti,ha a súlyod nem is!
38 hetes km
Nekem is leallt a hizasom a harmadik trimeszter elejen, majd ismet feljott valamennyi, de mar nem sok. A 2-ban hiztam a legtobbet.
Az oka egyszeru volt: kb a 28. hettol a 35-ig annyira fent volt mar a mehem es a baba, hogy folyamatosan el volt nyomva a gyomrom, egett is, igy osztonosen kevesebbet ettem, mint elotte. Igaz, a pocim nekem akkor nott, mint a kender.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!