Tornázni lehet az első trimeszterben? És ha igen, akkor milyen sportot? Én eddig aktívan aerobicoztam,3 hetes vagyok és a sétán kívül mást még nem mertem csinálni. És már hiányzik a mozgás.
Én Rubint Réka terhes tornájára tornáztam kisfiammal és most a második babával is. Nem megerőltető, de mozgás, szerintem próbáld ki.
Boldog babavárást!
Az aerobikot épp az ugráló mozdulatok miatt nem ajánlják. A legjobb az úszás, csak az nem mindenkinek adatik meg helyileg, anyagilag, időügyileg persze. :)
Kérdezd meg a dokidat mindneképp, és ha más nem lesz, alkudj meg egy terhestorna kurzussal, vagy DVD-vel.
Van többféle torna, Béres Alexandrának is, Rubint Rékának is, Meg Kállai Ildikónak is. Ha ezt mindegyiket megcsinálod 2 naponta, akkor felér egy kismamás aerobikórával. :)
Egyébként nekem is hiányzik a mozgás, fél éve minden nap tornáztam Bíró Ica DVD-re, de nekem az orvosom azt javasolta, hogy az első 12hetet bírjam ki a puszta sétával! Ami egyébként tényleg jó!! És valamelyest csökkenti az elvonási tüneteimet. :)
5 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!