17+3 napos vagyok! Az első mozgást kb 1 hete éreztem meg, de azóta nem mindennsp érzem. Normális ez? Mikortól lesz mindennapos a mozgás?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 11:01
1/7 anonim válasza:
Ebben a terhességi korban még annyira gyöngécskék és ritkák a mozgások! Lehet hogy épp nem figyeled, de amúgy normális. 2-3 hét, és sokkal sűrűbb, erősebb, sőt, látható is lesz! Boldog babavárást!
2/7 anonim válasza:
De jó neked. Én a 19.-ben vagyok, és még nem érzem a mozgását, csak ha valamelyik szervemet vagy pontomat elnyomja. Én meg azért pánikolok, hogy nem érzek mozgást, hogy ez normális-e.
3/7 anonim válasza:
Persze hogy normális.Még nagyon pici ahhoz a baba, hogy mindig érezd,majd olyan 20-21 hetesen érzed már majdcsak minden nap.Nekem 15 hetesen mozdult meg úgy hogy én is éreztem, és volt úgy hogy utána 4-5 napig semmi, aztn a 21. héttől már rendszeresen minden nap akár többször is érzecánkolni.
5/7 anonim válasza:
Szia!Persze hogy normális!Ilyen kis terhességnél még olyan kicsi a baba hogy nem érzed csak ha pont úgy ér valamidhez hozzá.Még a csontjai sem olyan kemények és hát az kell hogy érez rendszeresen.Őpersze nagyon aktíiv ebben az időszakban,mert még rengeteg helye van.Bukfencel,rugkapál kihasználja hogy elfér.Kb a 22-23. hét környékén vállik minden napossá az a mozgása amit már Te is érzel.Persze akkor is vannak nyugalmasabb és aktívabb időszakok.Szóval türelem és szép baba várást!
6/7 anonim válasza:
Szia! Normális. Én 19 hetes vagyok és 2 hete érzem a baba mocorgását, nem minden nap. Tegnap este rúgott egy határozottat, de ennyi volt az összes mozgása aznapra. Viszont örültem, mert ez már határozott mozgás volt, nem csak próbálkozás...
7/7 anonim válasza:
az előzőhöz A babaszoba .hu-n megtudod nézni a mozgását ebben az időszakban hétről-hétre a fejlődését.a 9 hónap link alatt és ott bejelölöd hogy hányadik hétnél tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!