Mennyi idő alatt lehet leadni 20-25 kg-ot?
Szia!
Én kb 5 hónapja fogyózok és lement majdnem 30 kg tehát simán le lehet adni 1 év alatt és nem is kell éhezned. Csak arra vigyázz miután elérted a kívánt súlyt már legyen egy olyan étrend amivel nem hízol vissza mert csak akkor van értelme a fogyásnak ha meg is tartod a súlyt. A fogyás csak a kezdet onnantól lesz izgalmas, hogy meg is tudja tartani a súlyt az ember. Sok sikert kívánok nekem sikerült biztos neked is fog ne add fel mindig legyen az a cél a szemed előtt, hogyha végig csinálod nemcsak az egészségeddel teszel jót de még jobban is nézel majd ki könnyebben mozogsz jobb lesz a közérzeted stb. Az eleje lehet nehéz a fogyókúrának mert hozzá kell szokni de utána hozzászokik az ember.
Az attól függ... Ha a túlsúlytól eltekintve egészséges vagy, akkor fél év alatt le lehet fogyni ennyit életmódváltás és mozgás mellett.
Nekem vannak endokrinológiai problémáim dögivel, ezért sokkal lassabban megy, de megy. Ha szerencsém van lemegy 1 év alatt 20 kg, de az is lehet, hogy csak 15 körül. Sajnos ez van, de nem adom fel, csak azért sem! Nem akarok tovább így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!