Ha csak gyümölcsöt eszek, és mellé nagyon sokat edzek, akkor hány hónap alatt tudok leadni 20 kilót?
Ennyi információval amit megadtál, remek helyzetet teremtettél az objektív válaszokra is.
Tehát: 3 hónap és 2500 hónap közötti időtartamra saccolok.
Segít. Egyrészt mert ha ebből leadsz 20 kilót, akkor komoly esélyed van egy masszív anorexiára is.
Igazából 1 kilót is felesleges lenne fogynod, de húszat ilyen testmagasság/testsúly aránynál egészségkárosodás lenne.
Gyümölcs tekintetében egy alma a banán kalóriatartalmának úgymond a bokájáig sem ér fel, ezért sem mindegy mit és mennyi gyümölcsöt fogyasztasz.
Azt hittem extrém túlsúlyos vagy, ezért kérdeztem rá a súly magasság arányodra, mert pl a 175 centidhez 140 kiló lennél, akkor ez a húszas 3-4 hónap alatt lejönne szinte csak az étel adagjainak csökkentésével, némi mozgással és nyilván a nassolás + szénhidrát teljes elhagyásával.
De szummázva...nem kell fogynod :D
Leírom megint. Fehérje.
Amúgy való igaz, ebből -20 kilóval csontváz leszel, lehet, hogy szó szerint, mert belehalsz, vannak érzékenyebb emberek, illetve nagyon rossz étrenddel könnyen összeszedhetsz valami hiánybetegséget, ha elég elszánt vagy.
-10 kiló is túlzásnak tűnik, de lehetsz olyan izomsorvadt, hogy van rajtad ennyi háj.
De miért nem akarsz normálisan enni? Egyszerű cukrokkal általában nehéz is fogyni, ráadásul köszönő viszonyban sem lesz a beviteled a tested igényeivel.
Esszenciális makrotápanyagok: fehérje, zsír.
Erre egy csomóan gyors cukrokkal akarnak fogyni, ezt nem értem.
Azt gondolnám, hogy fél év - mármint a 10 kiló, a 20 lehetetlen.
A gyümölcsökben aránylag magas a cukortartalom, ezért viszonylag nehéz lesz úgymond csak azokkal fogyni. (még egyszer megjegyezném, hogy fogyásra nincs szükséged, legfeljebb erősítésre/feszesítésre - testformádtól függően)
Tudom, hogy nem sokat ér amit most leírok, de hátha. Húgom anorexiás volt, mostanában kezd helyreállni. Jelenlegi súlya + magassága 173/48. Igen, ez a kezd helyreállni...
Egy tízessel kevesebbről indult. A kalóriabevitel hiányában elhasználódottnak, örenek néz ki az arca. Mikor infúzióra rakták (mert azt gondolta a víz is hízlal), szétdurrantak az erei, mert nem bírták a nyomást. (fájdalmas kezelések sorát és véraláfutások tengernyi számát képzeld el)
Napi 14 órákat aludt, nyilván a szervezete tartalékos üzemmódba kapcsolt át. Válogatta az ételt és szó szerint ugyanígy csak és kizárólag gyümölcsöket evett, azt is inkább az elején - később már azt sem.
Antiszocializálódott, a munkáját nem tudta már ellátni, pasija meglépett mellőle.
Azért írom ezt le, mert tudom hogy kezdődik - és pontosan így kezdődik, egy teljesen és kifejezetten ideális testsúlyú (nőknél testmagasság -110) lány, aki csak ennyit vagy annyit szeretne még fogyni, először gyümölcsökkel és sok mozgással, utána több lezs a mozgás kevesebb a gyümöls, jöna léböjt kúra, majd egyszer csak észreveszi hogy már nem éhes akkor sem, ha vizet iszik.
Szummázva: nem kell fogynod :D
Beszélgess el a pszichológussal, nem normális a testedhez való hozzáállásod.
Izom van egyáltalán rajtad? Attól leszel feszes, jó alakú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!