Nagyon sok ennyi fogyás? Bocsi, a sok írásért!
11 nap alatt 6,4 kg-ot fogytam. Igaz 115,6 volt a kezdősúlyom, 178 cm. Minden nap 50,60 dkg-mal kevesebbet mutat a mérleg, van, hogy közel 1 kg-mal. Mai (illetve tegnapi, éjfél elmúlta miatt :) ) 109,2 kg, tegnap 109,7.
Gondolom ekkora súlynál ez a gyorsaság viszonylag normális. Már a hasamból is lement 4-5 centi. Család szerint koplalok, szerintem annyira nem, igaz éhes vagyok.
Pl. (ez mondjuk a mai volt)
reggeli 1 teljes kiőrlésű/CH-csökkentet magos kifli,szalámi, zöldség
ebéd: 1 kis tányér leves (zöldségek), csalamádé-szerű zöldségsaláta (zöldség+só+ecet), plusz 1 kisebb diétás rántott hús sütőben sütve kókusz zsírral (panír: teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt, tojás, zabkorba/ropogós CH-csökk. pehely valami
uzsonna: pl egy kefir, őszibarack, nektarin, görögdinnye ilyesmi (Ma pl. nem ettem uzsit, mert elég későn sikerült ennem az ebédet, reggelit, kicsit csúsztam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!