Mit gondoltok az alakomról? Mennyi fogyással lenne ideális? (kép)
175 cm körül
(tudom, hogy fogyni kéne, teszek is érte, de érdekelne a véleményetek)
Tisztában vagyok vele, hogy a szerkesztés profikat megszégyenítő skillről árulkodik, köszi :D
Kilókat nem tudok mondani, de egypár kiló zsírból fogyás mindenképpen kell (s nem 2-3, hanem több), izom pedig jöhetne fel.
Hogy kinek mi az ideális, az változó. Az egészséges szinten belül lehetsz picit zsírosabb, karcsú, de izmos is. Nekem a karcsú (nem vézna), finoman izmos alak tetszik, ha a genetika engedi, szolid kockahassal, persze nem roppant szálkásan, egy nőre több zsír kell (bár férfinál is az tetszik, ha van egy kis lekerekítés, nem csupa eresség), de nem mindenki van vele így.
#1 Öltözködni azt hiszem tudok, úgy viszonylag magabiztos is vagyok :) csak pl strandon érzem magam kellemetlenül. Te pedig ne aggódj a vékonyság miatt, egy csomó férfinek az jön be, és (öltözködésben is) nem csak a nőies stílus állhat jól! :)
#2 igen, igyekszem sportolni, heti legalább 4 alkalom kardio, plusz ha még belefér az időmbe, kedvembe, bicikli vagy valami más kissebb intenzitású mozgás is van. Köszönöm :)
#3 Haha, úgy látszik kb egyezhet az ízlésünk :D bár szerintem olyan nagyon sok izom nem hiányzik rám, mert van az, csak a zsír miatt nem nagyon látszik :'D
#4 a miatt annyira nem aggódom, B-C között van kb a mellem, bár néha tényleg nem bánnám ha egy kosárral nagyobb lenne.
#5 igen, az most kicsit nagyobb mint szokott, a ciklusom miatt. Meg mert előtte elég sokat ittam :P már most is sokkal jobb :D
#6 Ez a terv, bár az 5-6 kiló helyett nem bánnám ha év végéig akár több is lemenne zsírból. Erősíteni meg még viszonylag szeretek is, úgyhogy amiatt nem aggódom, hogy csak fogyni, izmosodni nem fogok. Csak diétával szerintem nem is tudnék sokat leadni, ahoz túlságosan szeretek enni :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!