Akkor most hogy van?
Nem igazán értem... Ha a lábamat vékonyítani szeretném akkor diétázással és edzséssel elérhetem? vagy az edzéstől még vastagabb lesz :S ? Akkor most edzek vagy ne? .... és ha edzek akkor csak fussak és ne erőgyakorlatokat csináljak?
Kérlek valaki magyarázza el aki ért is hozzá, mert a netem mindent meg lehet találni amit hallani akarsz.... az ellentétes párját is. (És mielőtt mondanátok: tudom hogy helyi fogyás nincs, ha nem változtatok az étrendemen nem ér semmit, ne akarjak gyorsan lefogyni, 17 éves lány vagyok...)
Köszi előre is :)
Tehát, a lábad a következőképp épül fel nagyvonalakban: Legbelül a csont, rajta az izom, azon zsír, és végül a bőr.
Ha diétázol, és mellette aerob edzést végzel, akkor veszítesz zsírból is és izomból is, tehát a lábad vékony lesz.
De a formáját az izom fogja meghatározni, a mennyisége, a tapadása. Tehát az előbbi esetben vékony lesz ugyan, de ha kevés az izmos, előfordulhat, hogy formátlan pálcika lesz.
Ha a fentiek mellett súlyzós gyakorlatokat is végzel, akkor megtartod az izmot, esetleg minimálisan építesz is, ezáltal az izomréteg vastagabb, formásabb lesz. De ha tartod a diétát, és az aerob mozgást, akkor ezzel egyidőben a zsír meg megy le, tehát összességében a lábad vékonyabb is lehet.
Ha alacsonyabb kcal mínusszal dolgozol, akkor előfordulhat, hogy ugyanolyan vastag lesz, de szebb, formásabb.
Ha kcal többlet van, akkor meg vastagabb lesz a növekvő izomtömeg miatt.
De ez nőknél nagyon kis mértékű növekedés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!