Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet? (többi lent)

Sikerülhet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha minden reggel megeszek két tojást, ebédre pedig eszek egy almát, vagy egy sárgarépát, és mellé minden nap 1 órát edzek és plusz 1 órát sétálok és hétvégente lemegyek fél órát futni is, akkor 3 hónap múlva letudok adni 10 kilót? jelenleg 60 kiló vagyok.

2016. aug. 6. 10:05
 1/10 anonim válasza:
Persze, de beteg leszel (ha egyáltalán bírni fogod - az edzéseket ennyi kajával tuti nem), végig szenvedni fogsz, utána pedig egy hét alatt visszaszeded amit leadtál, a megváltozott emésztésed miatt. Ésszel kell diétázni :D de csak kicsit kevesebb evéssel és ennyi edzéssel menni fog
2016. aug. 6. 10:14
 2/10 A kérdező kommentje:
a két tojás rendben van? csak az ebédnek kéne másnak lenni? és ha igen, akkor minek?:/
2016. aug. 6. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha kevésszer eszel akkor lassúl az anyagcseréd ami azt eredményezi hogy lassabban fogysz.Egyél sokszor keveset és ebédnek ebédet ne almát.Így nem fogsz mondjuk tudod.. ÉHEN PUSZTULNI.De ami azt illeti nem is fogod telezabálni magad.

A vízbevitel is fontos.Igyál sok vizet!Minimum napi 3 liter szénsav mentes ásványvíz/csapvíz.Ez nagyon soknak tűnik főleg annak aki nem szereti a vizet.Én se szeretem de mindig itt van mellettem és így megiszogatom.Ezek kívül amiket leírtál hogy sétálsz meg ilyenek az úgy szerintem jó.

Nem mellesleg olvasd el a Sárga Kapszulát.Le lehet tölteni pdf-be.Fontos hogy elolvasd ha tisztában akarsz lenni a dolgokkal e téren.Ha nem is jegyzel meg mindent amit le ír egy alapot akkor is ad.A fontos dolgok úgyis a fejedben maradnak.

2016. aug. 6. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Szerintem a tojás az oké.Az ebéd az meg sovány hús és rízs.Halak,húsok ilyenek.De ne rántva bár néha az is belefér.

2016. aug. 6. 10:24
 5/10 A kérdező kommentje:
A vízzel nem lesz gond, 4 litert is megiszok egy nap mert imádom az ízét:DD És semmi mást nem iszok csak vizet:)) És amúgy nem vagyok éhes, tényleg nem, ezért gondoltam azt h ez így elég lesz, és edzeni is van energiám, szvl hát nem tudom, akkor is többet kén ennem ha elvagyok így? :/ vagy majd csak később lesz ez rossz?:/ de köszönöm a választ!:))
2016. aug. 6. 10:28
 6/10 A kérdező kommentje:
*kéne
2016. aug. 6. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:

3# vagyok

Tényleg többet kéne enned akkor is ha "elvagy így" mert igen később lesz rossz.Egyél sokszor keveset.És akkor nem lassul az anyagcseréd.

És inkább centibe mérd magad ne mérlegen.Ez még így egy külön dolog amit gondoltam leírok.

2016. aug. 6. 10:49
 8/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a választ, ment a zöld kéz!:))
2016. aug. 6. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Sogorom 1-1,5honap alatt 11kg adott le!

Mindent evett, csak a kenyeret kerulte es csak vizet ivott:) Illetve a folyamatos sportolas nagyon fontos!, o is vegig sportolt igy sikerult neki (is)!:)

Sok sikert!:))

2016. aug. 6. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
jaaj köszönöm!!!:)))
2016. aug. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!