Sikerülhet? (többi lent)
Ha kevésszer eszel akkor lassúl az anyagcseréd ami azt eredményezi hogy lassabban fogysz.Egyél sokszor keveset és ebédnek ebédet ne almát.Így nem fogsz mondjuk tudod.. ÉHEN PUSZTULNI.De ami azt illeti nem is fogod telezabálni magad.
A vízbevitel is fontos.Igyál sok vizet!Minimum napi 3 liter szénsav mentes ásványvíz/csapvíz.Ez nagyon soknak tűnik főleg annak aki nem szereti a vizet.Én se szeretem de mindig itt van mellettem és így megiszogatom.Ezek kívül amiket leírtál hogy sétálsz meg ilyenek az úgy szerintem jó.
Nem mellesleg olvasd el a Sárga Kapszulát.Le lehet tölteni pdf-be.Fontos hogy elolvasd ha tisztában akarsz lenni a dolgokkal e téren.Ha nem is jegyzel meg mindent amit le ír egy alapot akkor is ad.A fontos dolgok úgyis a fejedben maradnak.
#3 vagyok
Szerintem a tojás az oké.Az ebéd az meg sovány hús és rízs.Halak,húsok ilyenek.De ne rántva bár néha az is belefér.
3# vagyok
Tényleg többet kéne enned akkor is ha "elvagy így" mert igen később lesz rossz.Egyél sokszor keveset.És akkor nem lassul az anyagcseréd.
És inkább centibe mérd magad ne mérlegen.Ez még így egy külön dolog amit gondoltam leírok.
Sogorom 1-1,5honap alatt 11kg adott le!
Mindent evett, csak a kenyeret kerulte es csak vizet ivott:) Illetve a folyamatos sportolas nagyon fontos!, o is vegig sportolt igy sikerult neki (is)!:)
Sok sikert!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!