Sikerülhet ha kitartok?
Van mától 20 napom és szeretném ha egy picit jobban nézne ki a hasam. Nincs rajtam semmilyen felesleg viszont én úgy érzem hogy nagy a hasam és nem néz ki jól. Ez lenne a terv: reggelire 2 szelet sonkás sajtos teljeskiőrlésű kenyér paradicsommal és egy bögre tea
Suliban egy banán esetleg másik gyümölccsel vagy maggal
Suli után 30 perc szobabicikli amit eddig is csináltam de most még megcsinálnék naponta 300 felülést is
Ez után pedig főtt étel de semmi tészta féle
Este pedig ha éhes vagyok még eszek egy joghurtot
És semmi csoki vagy fehérliszt ( eddig se nagyon ettem csak az elmúlt egy hétben valamiért nem tudtam egészséges maradni, egyszerűen nem ment)
Tehát ha ezt betartom ez segíthet egy kicsit a hasam kinézetén valamint amit így bezabáltam legalább lemegy?
1. 20 nap ahhoz elég, hogy láss változást, de a végleges célhoz nem.
2. Nincs helyi zsírégetés, még 300 felüléssel sem, ami ráadásul elég tré gyakorlat, kicsinálja a gerincedet!
3. Ez nem diéta. Este is kell enni!
Rendes szálkásító étrend kell, heti 3-4 aerob mozgással, és heti 3 teljes testes, súlyzós edzéssel!
Nekem régen ez bevált ha csak hasra koncentráltam: napi 3x30 hasprés, 3x20 lábemelés. Plank-et is nagyon dícsérik, esetleg betenném mellé. A 300 felülés sem rossz, ha nem unod meg.
Szénhidrátot minimalizáld, zöldséggel helyettesítsd, esetleg puffasztott rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!