Sikerülhet így? Vagy nem valószínű?
Nem vagyok szakértő. A legjobb oldal, ha fogyni akarsz:
Be tudod állítani a célt, és amegmondja, hogy mennyi kalóriát kell bevinned, hogy elérd a célod.
Étkezési naplót tudsz benne vezetni, mindenféle kaja energia és tápanyag értéke rajta van, ki tudod választani, hogy miből mennyit ettél, mennyit és mit sportoltál, és láthatod diagramon keresztül a fogyásod. Az oldal használata nagyon egyszerű, ja és ingyenes. Csak regisztrálni kell.
Én ezt használom minden nap (25/F), és sikerült vele 1 hónap alatt 4 kilót fogynom úgy, hogy csak egy kicsit odafigyelek hogy mennyit eszem, nem éhezem, nem fogyókúrázom. Nagyon jó mindenkinek ajánlom.
A fenti oldalt én is ajánlom, amennyiben csak fogyni akarsz,formás, feszes lenni viszont nem szeretnél lenni.
Nem fogsz tudni fogyni addig 5 kgt, heti 1 kg fogyás max az egészséges.
Én reggire ennék helyedben lassan felszívódó cht gyümölccsel: mondjul zabkása almával, hiszen fontos a rost bevitel.
Tízòrai: gyümölcs vagy olajos magv (dió, kesudió, mandula, mogyoró, de max egy marékkal)
Ebéd: a virsli marhaság, egyél halat, csirkét párolva zöldséggel és barna rizzsel
Uzsonna: zöldség, joghurt
Vacsora: egy saláta (öntet nélkül) főtt vagy híg tojással/ cottage sajttal/ joghurttal
Az edzés sem mindegy milyen. Legyen kardió, futás, úszás, görkori, biciklizés.
Nem lenne rossz, de a virslit én is húsra cserélném, mivel a legtöbb hazai virsliben (és "csibefasírtban") hús az nem sok van, tehát fehérjebevitel szempontjából elég csapnivaló, a szójafehérjéről és ipari hulladékokról, ízfokozóról és egyebekről nem is beszélve.
Ez elég szénhidrátszegény (és gluténmentes) diéta, ami egyesek számára elég gyors fogyást eredményez. Ha szigorúan betartod, az első napokban lehetnek durva "elvonási tüneteid" (fejfájás, fáradtság), készülj fel rá.
A tojásból a sárgája a legértékesebb, semmiképpen ne hagyd ki.
Nekem nagyon monoton lenne, ha minden nap ugyanazt kellene ennem, egy kicsit érdemes variálni a zöldségekkel, hús helyett hallal vagy májjal, alma helyett más-más gyümölcsökkel, olajos magokkal, levesekkel. De van egy olyan érzésem, hogy a kérdező nem nagyon tud főzni, illetve sok pénzt költeni extrább alapanyagokra. (Vagy tévedek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!