Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most lesz ovulációm, de...

Most lesz ovulációm, de valószínű elkaptam egy gombás fertőzést. Sikerülhet így a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Csíp és viszket. Ha pont peteéréskor rakom fel a Canesten kúpot, nem lesz más a hüvely kémhatása és ugye nem fognak elpusztulni a hímivarsejtek? Vagy várjam meg a peteérést és csak utána kezeljem ki magam?
2009. jún. 27. 06:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Senki? :-(
2009. jún. 27. 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:
a kezelést mindenképpen kezd el, de mivel össze vissza fertözitek egymást igy nehezebb gyogyulni, nem ajánlott ilyenkor a sex sajna egy hétig. de ha nagyon nagyon gyurtok a babára, a párod is használja a canesten kenöcsöt.
2009. jún. 27. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem mehet a kettő együtt, én terhesen lamisilezek és nem vagyunk eltiltva a sextől sem, a párom meg nincs megferőződve, neki nem kell semmi használni, ez sajna gyakori nőknél, ez nem is igazi ferőzés, inkább irritáció, a lamisil, canesten meg nem gátolja, de nehezítheti a teherbe esést, mert klór van benne, ami nem jó a fiúknak, de a megtermékenyüléshez épp elég egy hímivarsejt!
2009. jún. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!