Mennyi lenne az ideális súlyom? 16/F 185cm 108kg
Figyelt kérdés
Hogy fogyhatnek le mit egyek/sportoljak?2016. aug. 6. 13:21
1/7 Vlagyimir Rosztov válasza:
eves napi 3x...nemkell mindenféle beütemezés h na most ma ezt holnap azt eszek meg fogyokura meg semmi ilyesmi...kemény edzes normalis evés nem sok cukros trutyi.....a te sulyod 76.5 kilo...magassagod miatt
3/7 anonim válasza:
Felejtsd el a napi 3x evést.Lassítja az anyagcseréd hogyha kevésszer eszel.Egyél többször de kevesebbet.
4/7 A kérdező kommentje:
oké köszi valami étrendet küldenétek?
2016. aug. 6. 13:48
5/7 anonim válasza:
Sarga kapszula nez szet a body.builder.hu n
6/7 A kérdező kommentje:
eddig sikerült elhagyni a cukros üdítőket édességet cukrot meg a tésztát csak a lisztel van a baj :/
2016. aug. 6. 14:04
7/7 anonim válasza:
Figyi a súly az annyira nem meghatározható. Most komolyan. Van rajtam bőven izom, 159 centi vagyok és 70kg és lány. Ha így feltenném a kérdést hogy mennyi lenne az ideális akkor a legtöbb ember itt azt mondaná hogy zsírdisznó gyerünk a kondiba addig le se szállj a padról amíg nem leszel 50-52 kilo. Namost dokival, edzővel beszéltem és maximum még 6-8 kilot a többi meg alakformálás. Szóval szerintem te se menj az kilók után. Az egy szám. A tükörnek kell hinni.
Kezdejél el edzeni és érezni fogod mikor kell megállni. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!