Heti hányszor fussak hogy látszódjon hogy fogytam is?
Csak betonon tudok futni, tudom, nem egészséges, de csak így kivitelezhető, sajnos olyan a szervezetem hogy a hasamon meg a lábamon van csak 1 "kevés" zsír és nagyon irritáló hogy a kezem már eres, de a hasamon még mindig látszódik hogy van rajta felesleg, több mint fél éve hasazok heti 4x kisebb kihagyásokkal, de a kockák, jó rá világítással is épp hogy csak látszódnak, kondizni is akarok de előtte mindenkit leakarom adni ezt a pár kilót a hasamról mert NAGYON IRRITÁL...heti hányszor kéne futnom és mennyit hogy észrevehető legyen pár hét után? Étrendem nincs, csak vizet iszok. KÉRLEK segítsetek.
Köszönöm aki ezt végig olvasta és tudna segíteni. :)
1es: mivel helyi zsírégetés nincs, amit írsz, nem tanács, csak tévhit.
Amit tehetsz az aerob és súlyzós edzés kombinálása, és megfelelő étkezés.
Ha mindent betartok, szerintetek mennyi idő alatt tudok lefogyni 4-5 kilót?
A mérleget azt mondta barátom ne nézzem, hanem vegyek szalagot és mérjem le a hasam, mert ő 63 kiló volt futott 2 hónapig és nem ment le, de a hasa lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!