Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hányszor kell...

Szerintetek hányszor kell eljárnom, álló szoliba hogy látszódjon a bőrömön?

Figyelt kérdés

Iszonyat nehezen fog a nap is, pirulni sem pirulok, barnulni meg végképp nem, szoliba is nagyon nehezen fog, a lábaimat sem.Végképp lemondhatok így arról hogy legyen kicsi szinem?:(

24 l

2012. ápr. 27. 01:26
 1/9 anonim válasza:

"Hányszor kell eljárnom?"

Nem akarlak megsérteni, de szerintem egyszer sem.

Minek? A bőrrákért, vagy azért, hogy megtömd a zsebüket?

2012. ápr. 27. 02:19
 2/9 A kérdező kommentje:
önbizalomhiányos vagyok, és ha szebbnek érezném magam, vagyis barnább bőrrel szebbnek érezném magam..de még ez se sikerül:(
2012. ápr. 27. 02:26
 3/9 majomajom ***** válasza:
hat szerintem napozz majd nyaron es akk barna leszel, enis ugy csinalom
2012. ápr. 27. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
én úgy, hogy nem vagyok hófehérbőrű minimum 6x el kell mennem....de inkább 8x 9-12percekre....
2012. ápr. 27. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt, szerintem eléggé túlzás. Én 3 alkalommal voltam, első két alkalommal 5 perc, a harmadik alkalommal 10 percre, és már nagyon szépen látszódott, az alapozóm is világos volt már. De az fontos, hogy kend be magad valami krémmel, ott általában lehet kapni ilyen egyszer használatos krémeket kb 300 ftért, amitől jobban barnulsz+ nem égsz le.
2012. ápr. 27. 12:00
 6/9 anonim válasza:

(az első vagyok)

Nem akartam mondani, de örülök, hogy eljutottál az önbizalomhiány kimondásáig.

Akkor itt nem egy szoláriummal kapcsolatos kérdés van, hanem önbizalmi probléma, az összes többi csak maszlag. Fontos tudomány a pszichológia, nem tanítják az iskolában, de a Te felelősséged, hogy megtanulod-e az összefüggéseket, fogalmakat, és az egész szellemiségét. Ehhez felkereshetsz szakembert, vagy képezheted magad.

Ez utóbbihoz írtam egy pár ajánlott irodalmat itt, a 2. oldalon:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

Az önbizalomhiány leküzdéséhez nem fog segíteni egy-két tanács, ezt felépíteni egy nagyon hosszú folyamat.

2012. ápr. 27. 22:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megnézem! :)))

Köszi a válaszokat!:-)

2012. ápr. 29. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
jaj basszus minek ez a pszichomaszlag...:S már megbocsáss kedves előző, de én is sokkal szebb vagyok, ha barna a bőröm így nyáron,senki sem szeret fehéren mászkálni falatnyi topokban és szoknyákban. ennek köze nincs az önbizalomhiányhoz! pff...
2012. jún. 4. 14:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Nálam van!! De igazad van, sokkal jobban érezném magam olyan ruhákba ha barnább lenne a bőröm, de sajna sehogy sem fog semmi

köszi a válaszoakt

2012. jún. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!