Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak 13 évesen? 173...

Hogy fogyjak 13 évesen? 173 cm,59 kg.

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.Ősszel nagyon elkezdtem hízni,igazából nagyon keveset mozogtam,és rengeteget zabáltam.persze végig télen is.most pedig,hogy jön a nyár,csak lesek hogy hurkás a hasam és narancsbőrös a fenekem...annyira hozzászoktam ahhoz hogy eszek,hogy nem is vagyok éhes de egyszerűen muszáj ennem vagy semmire nem tudok odafigyelni.heti egyszer(mostantól megpróbálok kétsze) járok kangoora [link] egyszer futni kb 4 km-t,közbe sok pihenővel.és nagyon-nagyon sokat eszek,főleg csokiiit...a reggeli mindig kimarad,rohanás a suliba,ott a tízóraim valami péksüti és csoki,ebéd a menzán,mire hazaérek farkaséhes vagyok,délután mindenfélét összezabálok,este pedig anya főz valami meleget azt esszük.hogy változtassak az étrendemen,mennyit mozogjak,mit tegyek hogy fogyjak,és a narancsbőröm eltűnjön?köszi előre is.
2010. ápr. 17. 17:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
testmagasságból levonunk 100-at, majd a kapott értéket további 10%-kal csökkentjük, s eredményként megkapod az ideális testsúlyodat. (Például: egy 173 cm magas vagy az ideális testsúlyod: 173-100=73-7,3=65,7 kg.)
2010. ápr. 17. 20:08
 12/13 A kérdező kommentje:
tudom,hogy a súlyom ideális,de nemrég megmértem egy ilyen testzsírszázalékmérővel,és a testem(nem találom most a lapot amin rajtavan,de kb)15%-a zsír.jobban örülnék,ha mondjuk 10% zsír lenne és 5%-al több izom.nagyon sok a zsír rajtam!azt hogy tüntessem el?
2010. ápr. 17. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ideális testsúly a tükör. Számolgatni csak azok számolgatnak, akiknek kell valami megerősítés, hogy nem mondják magukat dagadtnak.

Egyébként 13 évesen tényleg ne fogyózz, a csokit, meg az édességeket hagyd el, vagy legalább minimalizáld.

2010. ápr. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!