Hogy fogyjak 13 évesen? 173 cm,59 kg.
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.Ősszel nagyon elkezdtem hízni,igazából nagyon keveset mozogtam,és rengeteget zabáltam.persze végig télen is.most pedig,hogy jön a nyár,csak lesek hogy hurkás a hasam és narancsbőrös a fenekem...annyira hozzászoktam ahhoz hogy eszek,hogy nem is vagyok éhes de egyszerűen muszáj ennem vagy semmire nem tudok odafigyelni.heti egyszer(mostantól megpróbálok kétsze) járok kangoora [link] egyszer futni kb 4 km-t,közbe sok pihenővel.és nagyon-nagyon sokat eszek,főleg csokiiit...a reggeli mindig kimarad,rohanás a suliba,ott a tízóraim valami péksüti és csoki,ebéd a menzán,mire hazaérek farkaséhes vagyok,délután mindenfélét összezabálok,este pedig anya főz valami meleget azt esszük.hogy változtassak az étrendemen,mennyit mozogjak,mit tegyek hogy fogyjak,és a narancsbőröm eltűnjön?köszi előre is.2010. ápr. 17. 17:55
11/13 anonim válasza:
testmagasságból levonunk 100-at, majd a kapott értéket további 10%-kal csökkentjük, s eredményként megkapod az ideális testsúlyodat. (Például: egy 173 cm magas vagy az ideális testsúlyod: 173-100=73-7,3=65,7 kg.)
12/13 A kérdező kommentje:
tudom,hogy a súlyom ideális,de nemrég megmértem egy ilyen testzsírszázalékmérővel,és a testem(nem találom most a lapot amin rajtavan,de kb)15%-a zsír.jobban örülnék,ha mondjuk 10% zsír lenne és 5%-al több izom.nagyon sok a zsír rajtam!azt hogy tüntessem el?
2010. ápr. 17. 20:35
13/13 anonim válasza:
Az ideális testsúly a tükör. Számolgatni csak azok számolgatnak, akiknek kell valami megerősítés, hogy nem mondják magukat dagadtnak.
Egyébként 13 évesen tényleg ne fogyózz, a csokit, meg az édességeket hagyd el, vagy legalább minimalizáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!