Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás után meddig hízok?

Koplalás után meddig hízok?

Figyelt kérdés
Kb. fél évig koplaltam. Szerintem már kezd beállni a súlyom. De miért van az hogy havi szinten még mindig hízok 1 kg-ot?

2016. júl. 27. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Beteg akarsz lenni?

Csak azèrt mert jól akarsz kinèzni?

Hiba

A koplalás nagyon rossz mint kb a hánytatás

Nem tudom mièrt nem csinálod inkább egy jó sporttal ès finom kajákkal

Hisz enni a legjobb dolog

Èn olyan finomakat eszek

Zsírszegèny sajtok,olajos magvak,brokkoli,paradicsom, zöldhagyma

Cottage cheese, csirkemell, tengeri halak,saját magam kèszített kőrözött jó sok hagymával nyami nyami:D párolt ètelek...ès a finom görögdinnye...sütemènyek egèszsègesen elkèszítve..ajj nem tudod mit hagysz ki

Napi 2 órákat úszok

Ès futni járok 5km-ereket

Èlvezem az èletem, te meg meg fosztasz magadtól minden jót amire a szervezetednek szüksège van! Fejezd be! Ès kezdj el lassan ne gyorsan mert már elèggè összeszűkülhetett a gyomrod..fokozatosan ráállni az egèszsèges èletmódra. Fehèrjèk,omega 3 zsírsavak, mindenfèle vitaminok amik zöldsègekben ès gyümölcsökben vannak kellenek neked. Ès a bőröd is szebb ha eszel ès eleget iszol, az anyagcserèd helyreáll. Mindent bele!

2016. júl. 27. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!