Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok ugy egy...

Mennyit fogyhatok ugy egy honap alatt, ha nem eszek kenyeret meg tesztat, es a cukros dolgokat is megvonom magamtol?

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves 56%-os valaszolo!Bocsi h igy szolitalak meg, (de hogy egyertelmu legyen) A problema az hogy nem vagy tisztaban nehany alapveto dologgal a test mukodeset illetoen.Nem tudom pontosan 40-50gr szenhidratot emlitettel kb,igaz?Igazad van hogy ez nagyon hamar osszejon,nadehat alljunk mar meg egy kicsit!2szelet dinnye,vagy 2szelet feher kenyer szerinted ugyanazt teszi a testeddel?Hat nem,!Es olyasmit is irtal,hogy ha semmi szenhidratot nem eszel akkot nem birod ki!Na de nem is kell ilyet csinalni miert is kellene?Hiszen a zoldsegek is teli vannak szenhidrattal,es ugye azt mindenki tudja h nem lehet toluk hizni!Figyelj ha gondolod szivesen segitek neked abban h megerts nehany dolgot,tudd mi a kulonbseg szenhidrat es szenhidrat kozott,es hogy megertsd,2szelet nutellas kenyer es ugyanannyi kalorias dinnye kozott mi a kulonbseg!Es talan segitsegedre lesz ez mikor fogyni akarsz,vag csak sulyt tartani.Irj privit ha gondolod!
2016. aug. 26. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves 56%-os mégis hol olvastál te tőlem iyleneket,hogy a nutellás kenyér olyan,mint a dinnye? xd meg ez a sok hülyeség hogy árad belőled? :DD Összesen annyit írtam megcáfolva a hülyeségedet,hogy a kalória igenis számít a fogyásban,mert te azt írtad,hogy ehetsz bármennyit csak a ch-ra kell figyelni.

De ha már a te példádnál tartunk nutellás kenyér,akkor hidd el,bár egészségtelenül,de úgyis le tudnál fogyni ,ha csak azt ennél a megengedett keretek között.

Szerintem tanácsra te szorulsz ,de én azt ajánlom neked,hogy olvass utána a dolgoknak :)) nekem szerencsére nem kell fogynom ,iylen gondjaim soha nem voltak,kondizom és elég szépen szálkásodom a beállított étrendem mellett,amiben nincs nutellás kenyér ahogy nálad :D

2016. aug. 26. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Jo ugy latom csak a rossz indulat arad beloled,es nem ertettel meg semmit abbol amit irtam.A szenhidrat fogalmaval sajnos nem vagy tisztaban dehat ahogyan gondolod.Jo nagy bunko vagy hogy kedves hangnemben szolok hozad es te meg probalsz lealazni.Szegyellheted magad.Es kepzeld nekem sem kell fogynom,soha nem is kellett,de nem kellett soha meregetnem a falatokat,egyszeruen tudatosan taplalkozom.Nem kaloriat meregetek.Dehat ,hagyjuk te ezt ugy sem ertheted.
2016. aug. 26. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
,"kerlek kiprobaltad mar hogy kb.napi 3000, ,kaloriat eszel de 0 ch-,t,akkor szerinted fogyni fogsz" 56-os ezt irtad!itt irtad le hogy nem vagy tisztaban a szenhidrat fogalmaval.Akkor kerlek ird le nekem a kaloria mit jelent,es mibol àll?Tudod mit leirom inkabb en neked.A kaloria egy fiktiv ertek ,aminek a test mukodesehez semmi koze.Az erteket ugy szamitjak ki,hogy labori korulmenyek kozott meg gyujtjak a lombikban levo anyagot,es azt merik,egy perc alatt mekkora hôt kepes kibocsajtani ,tehat hany fokosra melegiti fel a vizet.Kapnak egy mèroszamot.Ez lesz az adott etel kaloria erteke.Az emberi testben ilyesfajta ègèsi folyamat nem lètezik,innentol kezdve a kaloria szamolgatas alaptalan.A bevitt elelmiszer nem fog elegni,kulonben rettenetes kinok kozott halnank meg mindannyian.A test homerseklete 36,5 fok.Ez nem felel meg az eges korulmenyeinek.Mi is tortenik akkor valojaban a bevitt elelmiszerrel?nos,mas folyamatot indit el a cukor,a zsir,a rost es a feherje,es szenhidrat..Nos ezert nincs ertelme kaloriat szamolni hiszen alaptalan.A kaloria szamitasban amugyis beleszamoljak mind a rost,mind a feherje tartalmay ami szinyen egy butasag hiszen mind mas-,mas szerepet tolt be.Ha kivonjuk a kaloria ertekebol a rost tartalmat az elelmiszernek,es a feherje tartalmay,illetve zsir tartalmat,akkor marad csupan a szenhidrat.Magyarul aki kaloriat szamol az is csak szenhidratot szamol.Ezen el lehet gondolkodni.Es az sem mindegy hogy termeszetes vagy feldolgozott szenhidratrol beszelunk,hiszen mas-mas szereoet toltenek be szinten a szervezetben.Ezert irtam hasonlatkent a dinnye es a nutellas kenyeret.Hiszen te irtad hogy az adott szenhidratmennyiseg 2 szelet dinnyebol osszejon,de nem mindegy hogy milyen szenhidratrol beszelunk..
2016. aug. 26. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
én úgy adtam le a teljes súlyfölöslegemet hogy a napi szénhidrátbevitelt 20 gramm alá vittem. nem ettem gyümölcsöt sem, de pl. annyi húst, brokkolit, gombát ettem amennyi jól esett. Így fogytam le 10 kgot, ami esetemben mind hason volt (kóros hasi elhízás orvosi diagnózis).
2016. aug. 26. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Köszönjük,hogy bemásoltad Update Norbi teljes beszédét,legközelebb a videót linkeld és te sem fáradsz.

Attól még,hogy ezt mondta Norbi,a tény az,hogyha kevesebb kalóriát viszel be,mint amennyit a szervezeted eléget fogyni fogsz. Lehet ,hogy Piroska 40g ch-t(nyilván nem nutellából,mielőtt belekötnél) eszik ennek a tanácsnak hatására,de lenyel mellé egy bödön zsírt ami ugye nem tartalmaz ch-t,hidd el hízni fog. :DD

2016. aug. 26. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondtam hogy fogytam le. Aki sanyargatni akarja magát nyugodtan számolja a kalóriákat. Aki le akar fogyni pedig ne egyen kenyeret, krumplit, rizst, babféléket, cukrot, és egyen annyi húst meg zöldséget, amennyi jól esik. Heti -1kg garantált.
2016. aug. 26. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Jol van 16-os en nem vitatkozom errol tovabb mert latom ugyis mindenaron ellenkezni akarsz.Azert nem masoltam be a Norbis videot,mert nem tudtam,egyebkent igazad van konyebb lett volna ugy.Mar csak azt nem ertem minek neZel Norbi videokat,ha nem jut el hozzad az uzenete.Alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban!Vagy csak egyszeruen nem akarod meghallani!?A zsir nem hizlal!Ha mindennap megeszek egy bodon zsirt,az sem barmennyire is fura neked ez a dolog,lehet vitakozni ezzel,attol mèg ez igy van.Utolso nagyon okosan leirta hogy mikre kell figyelni!Nezd en nem vitatkozom tovabb,ahogyan utolso is irta aki akarja szamolgasson ertelmetlenul kaloriat,mèregessen.Kedves kerdezo nagyon jo uton jarsz ,csak igy tovabb,es nehigyj a kaloriasoknak!((: Sok sikert kivanok neked
2016. aug. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!