Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen dolgokat vezessek be...

Milyen dolgokat vezessek be az étrendembe ami hatására fogyhatok?

Figyelt kérdés

Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy drágábbnál drágább kajákat vegyek magamnak, amik persze biztos hasznosak és sokat lehetne tőlük fogyni, de sajnos nem tudom megvenne őket. Bárminemű segítséget nagyon szívesen elfogadnék bárkitől, akár privátban is, hogy hogyan tudnék fogyni. Próbálok odafigyelni, de ez nem elég, mert eddig csak híztam, és nagyon el vagyok keseredve! :(

Mit mozogjak, ami itthon is végezhető? Mit egyek?? Kérlek segítsetek!(Akár privátban is!) Nagyon szépen megköszönném...19/L

2014. máj. 19. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Inkább mit vezessél ki... :P

Hogyan eszel? Mit vagy hajlandó/képes tenni? Ki ehhez, ki ahhoz az ételcsoporthoz vagy makrotápanyaghoz ragaszkodik nagyon...

Ha fontos az ár és bírod a zsíros étkezést, akkor egyél viszonylag szénhidrátszegényen és zsírdúsan, ahol a szénhidrátbeviteled zöme zöldségből jön. Egyél sok tojást is, lehetőleg házit.

Ez csak egy kósza tipp, hisz nem ismerlek, Neked személy szerint mi a jó.

Nem ártana utánaolvasnod, hogy mely ételek egészségesebbek, lesz némi káosz, de azért leszűrhetsz pár okosságot. Figyelj a tested jelzéseire is, s ne próbálj ráerőszakolni valamit, ami nem jó neki.

2014. máj. 19. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát, tényleg nem tudunk a helyzetedről semmit, így neked tippet adni nem tudok, de leírom, én miket eszem (hátha az segít):

- sok csirkemellfilét, amit zsiradék nélkül pirítok, zöldséggel és fűszerekkel (ételízesítőnek néha teszek rá nagyon pici ketchup-ot, vagy bolognai/milánói alapport, de tényleg keveset, csak íznek, vagy ha nagyon le akar kapni pirításkor), párolt zöldségkörettel és savanyúsággal

- salátát (jégsaláta, lila hagyma, kaliforniai paprika, uborka, sárgarépa...

- tojás (főtt, vagy rántotta, de ez is zsiradék nélkül)

- tavaszi zöldségleves, májgombócleves (mindegyik tészta nélkül)

- csőben sült brokkoli/zöldségek, illetve ezek csirkehúson sütve, szintén párolt zöldséggel és savanyúsággal

- paradicsomos és mozzarellás csirkemell a fentiekkel

- natúr sült csirkemell fűszerekkel

2014. máj. 19. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Csirkemell: 1300-1500 Ft/kg

Rizs: 2-300 Ft/kg

Zabpehely: 200 Ft/kg

Drága?

2014. máj. 19. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Bizony drága, főleg a csirkemell+zöldség, zsírszegényen. A napi ételköltségemet (1000ft) elreggelizném és éhen maradnék, azt hiszem.

Házi tojás: 6-700ft/kg körül, s kalóriatartalma is van neki.

2014. máj. 19. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
(Nem mások diétáját akartam leszólni, nyilván van, akinek úgy jó, de olcsónak nem nevezhető.)
2014. máj. 19. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:

A csirkemell a legolcsóbb fehérje forrás. Ezért ajánlja sok testépítéssel és szálkásítással foglalkozó. Csak számolj utána, 10 dekagrammban van 20 gramm fehérje. Miben van még ennyi fehérje? Halban, de mennyivel drágább is.

A kérdésed helyesen így hangzik: Milyen dolgokat iktassak ki?

A válasz pedig: mindent ami cukros, és lisztes. Üdítők, péksütemények, tészták, főzelékek és a többi, és a többi.

Olcsó kaja a zöldség. Mindig idény jellegűt kell venni. Gyümölcsöt is lehet mértékkel enni.

Ha unom a csirkemellet akkor egy kis májjal helyettesítem. Nagyon finom a hamis waldorf salátával. Reggelire egy tojásfehérjés "csokis" zabkása, délelőtt egy alma, aztán ebédnek valami hús, ami lehet sertés is, ha úgy neked olcsóbb. Hozzá köretnek egy kis barnarizs és zöldségek. Majd uzsonna gyanánt 2 főtt tojás 1-2 paradicsommal. Vacsorára pedig eszek egy kevés körözöttet paprikába töltve, vagy pedig ha édesre vágyok egy kis házi krémtúrót.

Mozgásnak én 40 perc erősítőt és kardiót vagy intervallum edzést végzek. Ezek dvd-n is beszerezhetők.

Sok sikert.

2014. máj. 19. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Az itt kérdezők nagy része kenyeret,chipset,csokit eszik és cukros üdítőt iszik.Az sem olcsó.
2014. máj. 19. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Pár alap

Testsúly kilogrammonként 1.5g fehérje és 3g szénhidrát.

1 kg csirkemelbe 250 gram fehérje van

2 tojás az kb 100 g ebben 13.5 g fehérje van

A rizsbe 70% a szénhidrát ahogy a teljes kiőrlésű kenyérbe is

Csak egy példa: ha tegyük fel 80 kg vagy

Akkor kell 120 g fehérje és 240 g szénhidrát

400 gram csirkemell és 4 tojás az 126 g fehérje

Szénhidrátnak meg pl 2dl-es pohárnyi rizst megfőzöl plusz mellé zöldségek párolva amennyi jólesek bármennyit ehetsz belőle.

5 étkezésre oszd el ezt a mennyiséget és csak tiszta vizet igyál.

Persze kitalálhatsz mást is, de zölség az mindig legyen.

Árak:

csirkemell 1400 ft/kg

Tojás 30-35 ft/db

Répa 110 ft/kg

Spenót 1kg mireli 350

brokkoli 550 ft 1kg

rizs 2-300 ft/kg

Durván 850 ft a napi kajád 1 nap és 25.500 egy hónapban és egészséges kajákat eszel amitől fogyni fogsz.

Amiket semmiképp se egyél: tejtermékek, hüvelyesek, levesporok, margarinok és fehér cukor és üdítőket sem.

Édesítésre xilit.

Semmit ne edz otthon.! A világ legjobb zsírégető gyakorlata a gyaloglás tempósan (nem sétálva) a fenti kajálással párosítva. Gyalogolj, gyalogolj, gyalogolj, minden nap és fokozatosan emeld a távot. próbáld ki, mit veszíthetsz :)

2014. máj. 19. 19:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. máj. 19. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as leirt mindent, tobb hozzaszolasra nincs szukseg (ja de MiniMorris majd jon a gyulladasos agymenesevel :D )
2014. máj. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!