Csak akkor fogyhatok, ha zöldséget és húst eszem?
próbálj ki többféle zöldséget, gyökérzöldségeket, salátákat, leveleket.
pl: tökfélék, cékla, uborka, karalábé, retek, répa, kel, káposzta, fodros kel, kelbimbó, spenót, sóska, mángold, petrezselyem, paradicsom, paprika, padlizsán, cukkini, zeller, rukkola, madársaláta, római saláta, fejes saláta, jégsaláta, parlagfű, zsázsa, pitypanglevél, szőlőlevél, tormalevél, karalábélevél, reteklevél, fehérrépa, hagyma, lilahagyma, snidling, újhagyma, medvehagyma, articsóka, avokádó, rebarbara, brokkoli, spárga, karfiol, endíviasaláta, kínai kel, .... nem tudom hogy mi lehet választékosabb a zöldségeknél.
a húsokat is felsoroljam? :DD ott pl.: sertés, csirke, liba, kacsa, marha, nyúl, kecske, bárány, pulyka, halak, kagylók, rákok, ló, medve, szürkemarha, stb...
ezeknek ehető pl a: húsa, agya, nyelve, bőre, zsírja, mája, szíve, csontja, porca, veséje, stb...
Nem, sz.ar kajákat is lehet enni, ha ügyesen állítod be a mértéket.
Az hogy megéri-e az ízük miatt hulladék tápokat enni, az már más kérdés, mindenki eldönti. Aztán persze van hogy valakinek a teste már nem bír el több mocskot, és tényleg nem tudtok fogyni szemét takarmányon, legkésőbb akkor tényleg át kell térni minőségi étkezésre.
Jahhhh, teljes mértékben megértelek!
De azért fantáziával, és némi főzőtehetséggel fel lehet dobni bármilyen husit.
Nem kell teljesen eldobni, azokat az ételeket, amiket szeretsz.
Nem azt mondom, hogy mindennap, de mondjuk egy héten egyszer kiválaszthatnál egy olyan napot, amiben nem csak ezek az 'egyhangú' kaják vannak.
Tudom, így csak azon kattog az agyad, hogy 'jaj nem szabad, mert ha egyszer megeszem, ismét visszahízok, és akkor jaj milesz'.... és pont a tiltás miatt kívánod még jobban.
Habár a zöldségeket sosem tartom egyhangúnak (rengetegféle van és rengetegféleképpen elkészíthetők), önmagukban nekem sem felelnének meg (húst nem szoktam enni, de azzal együtt sem lenne nekem elég). Tojást, zsírt (nem megyek bele, hogy milyet, én már mindenről hallottam rosszat, de személy szerint jobbára kókusz- és pálmazsírt használok, jobbat nem tudok, támadtak is már miatta, amúgy ezek sem egyformák, persze), olajos magvakat, némi gyümölcsöt is ehetsz, alkalmilag pedig egészen mást is, ha feltétlenül arra vágysz, s ez még mindig elég szigorú étrend lesz ahhoz, hogy egyesek kiakadjanak rajta :D
Fogyni pedig kb. bármivel lehet, legfeljebb pokolian önsanyargató módon és túl sok izomvesztéssel. De a világ nem fekete-fehér, sokaknak a köztes út felel meg, bár nem is mindenki ért egyet abban, hogy mit kellene ideálisan enni... A különböző emberek esetén nem is teljesen ugyanaz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!