Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok ha ezt...

1/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a tested (csak pár paramétert), nem ismerjük az étrendedet, sem a plusz mozgásnak az evésmennyiségedre gyakorolt hatását... Miből gondolod, hogy erre a kérdésre lehet válaszolni?
2014. máj. 16. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Étrend baba, az étrended számít, a mozgás csak másodlagos.

Miket eszel, és mikor?

2014. máj. 16. 20:51
 3/7 anonim válasza:
44%
a ló.aszt a mozgás a legfontosabb. Nem tudom futni mennyit bírsz de ha nem sokat, eleinte gyalogolj naponta 30-60 percet persze fontos az is, hogy helyesen táplálkozz, de a mozgás a legfontosabb
2014. máj. 16. 21:17
 4/7 anonim válasza:
3. h.ülyeséget beszélsz az étrend fontosabb sokkal mint a mozgás. hát ettől nem sokat. egy jó étrend a legfontosabb és utána futás vagy biciklizés min 30 perc
2014. máj. 17. 04:26
 5/7 A kérdező kommentje:
MInden nap gyalog megyek suliba ami minden nap kb. 30 percet jelent,ezen kívűl általában minden nap kell még sétáljak úgy 15 prcet más okokból. Biciklizni kb egy hónapja minden nap mentem de ez most a rossz idő miatt meg a sok tanulás miatt elmaradt. REggelizni ritkán szoktam de suliban mindenféleképpen megeszek egy szendvicset. Kb háromkor szoktam ebédelni úgy kb. egy olyan adagot amilyet éttermekben szoktak adni. Vacsorázni keveset szoktam vagy néha van hogy kihagyom ha az ebég laktatós volt.
2014. máj. 17. 14:49
 6/7 anonim válasza:
A reggeli fontos es legyen 4-8 etkezesed
2014. máj. 17. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
az étrend szmít a mozgás csak másofdlagos...na ezz egy özkeletű tévedés a mozgás szerepe legalább olyan fontos.
2014. máj. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!