Ha délután max.14h-ig eszek, ugy fogyhatok? Reggelizek és ebédelek mint általában, délután és este már semmi, csak folyadék, minnél több.15-20 kg kellene leadnom (elkövetkezendő 1 évben )
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 15:00
1/5 anonim válasza:
ÍGY garantáltan nem fogsz lefogyni. Egyél délután is, mert ha nem, akkor csak annál inkább raktároz a szervezeted. Lefekvés elött két órával ne egyél, de addig igen.
2/5 anonim válasza:
Ezzel csak leall az emesztesed es tonkreteszed a belrendszered. Van 100 fele dieta, amivel nem teszed tonkre magad, keress egy neked megfelelot es azt kovesd. Ennyi kilot, ennyi ido alatt siman le tudsz adni, nem kell hozza koplalni.
3/5 anonim válasza:
Fogyni fogyhatsz, de teljesen értelmetlen az elgondolás. Ha havi 2-3 kilót leadsz normális étkezés és mozgás mellett akkor is megvan simán egy év alatt a kitűzött cél.
Nem értem miért koplalnál, sanyargatnád magad a nap felében? Ezt sokkal észszerűbben is meg lehetne oldani és nem is lenne a vége jo-jo.
Amúgy hány cm és kg vagy? Nő vagy férfi?
4/5 anonim válasza:
Igazuk van akik előttem írtak! Naponta 5x egyél, de kisebb adagokat.Legyen köztük zöldség-gyümölcs is, így nem lassul be az anyagcseréd. Mellette tornáz! Jó a bicikli, kardió edzések.
5/5 A kérdező kommentje:
Három kis gyerek mellett megvan a napi mozgás bőven,38 éves nő vagyok 160 cm. Milyen diétát ajánlotok? napi szinten sajnos nem tudok húst enni.
2013. júl. 29. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!