Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon dagadt vagyok mit tegyek?

Enderpet kérdése:

Nagyon dagadt vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nagyon hájas

3 hónapja voltam 85

Most meg 94

Lány vagyok

Nem sportolok semmit mert nem bírom

Az anyám ruháit szoktam hordani mert az jó rám

egyszer a suliban ráestem egy fiura es vmi lett a kezevel :/

rengeteget eszek

tegnap ezt ettem:

reggeli:2 tál csokis müzli

pudinggal

10orai: sport szelet

ebéd: 2 tál husleves

2 rantott sajt rizzsel

4 palacsinta nutellas

uzsonna: 3 nutellas kenyer

vacsora: rantott sajt

apam meghalt es anyammal meg a mamaval elek

a mama oreg es anya nyilvan sokat foglalkozik vele engem meg elfelejtett

am 164 cm vagyok

mult heten egy baratnommel voltam strandon es nem mertem atoltozni furdo ruhaba mert nagyon nagy a hasam :/

mit csinaljak mashogy?

2016. júl. 20. 20:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nektek vannak elég kövér osztály társaitok
2016. júl. 21. 22:46
 12/19 anonim válasza:

Szia!

Szerintem azzal kéne kezdened hogy leállsz az eglslgtelen ételek fogyasztásával ez mondjuk könnyebb ha megbeszéled otthon és közösen csináljátok. Mondjuk a csoki helyett valami olya zöldséget vagy gyümölcsöt viszel tízóraira

2016. júl. 22. 12:39
 13/19 anonim válasza:

Bocsi lemaradt a vége... Amit szeretsz és mozogj egyre többet. Ezt mondjuk kezdheted azzal hogy. bsrátokkal/kutyával elmész sétálni egyre többett és mellette elkezdesz kocogni vagy valami más sportot űzni.

De arra nagyon figyelj oda hogy ne csinálj drasztikus fogyókúrát mert 1. az nem egészséges 2. fejlődő szervezeted van. Jobb az egészséges és lassabb fogyás mint belekerülni egy jojoba... csak figyelj oda mit eszel és mennyit és mellette mozog sokat

2016. júl. 22. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem olyan rengeteg, csak silány, sok benne a cukor, kevés a hasznos tápanyag.

Sajnálom, ami apukáddal történt, nyilván a helyzetedből adódik, hogy az evésből merítesz örömöt. De Te is tudod, hogy ez nem jó így. Mozognod kell (gyaloglás, biciklizés, lépcsőzés is számít), és jobb ételeket enned. Kezdésnek vegyél vissza a cukorból (a nutellát, csokit, pudingot felejtsd el) és a kenyérből, tésztából, palacsintából. Naponta kétszer egyél meg egy tányér zöldséget (nyers vagy főtt), és egyél meg napi 2-4 tojást és valamilyen húsos ételt. Ha hiányzik az édes íz, egyél 1-2 gyümölcsöt, igyál meg egy bögre mézes teát vagy egy limonádét friss citrom levéből, kevés mézzel édesítve.

Anyukádnak nem lehet könnyű, segíts neki minél többet, így talán lesz ideje rád is. Ha együtt foglalkoztok a mamáddal, az is hasznos együtt töltött idő lehet, és addig sem unatkozol és/vagy eszel.

2016. júl. 26. 00:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Szoktál sétálni? Vagy biciklizni?

Fokozatosan kell rászoknod a testmozgásra, persze, hogy elsőre nem fogsz tudni mondjuk lefutni egy km-t. Mindent szép fokozatosan!

A változás sem lesz gyors, nem fogok hazudni: évekbe is telhet, mire bomba alakod lesz, de szerintem megéri belevágni, nem? :)

Tök cuki csaj lehetsz. :)

2016. júl. 26. 15:52
 16/19 anonim válasza:
Egy képet esetleg
2017. júl. 31. 17:50
 17/19 anonim válasza:
faszér nem lehet enni...
2018. aug. 13. 16:24
 18/19 anonim válasza:
Nah sikerült?Remélem igen
2019. jún. 24. 07:25
 19/19 anonim válasza:
Szia! Szerintem egy jó módja van ennek, mégpedig az, hogy megpróbálsz naponta sétálni 1-2 órát ez hatékony! Az ételekkel pedig nincs baj, de a mennyiséget apránként csökkenteni kell, pl.: tízórait nem eszel. Egyépként, ha neked ez így jó ne foglalkozz másokkal.
2022. jan. 2. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!