Szerintetek ez nagyon gáz ha már 12 évesen striák vannak rajtam és duci vagyok?
12 éves vagyok 159cm, 60kg és úgy kezdődött ez a stria meg minden hogy koplaltam három napig (napi egyszer ettem keveset) aztán egy nap úgy tele ettem magam és nagyon jól esett. Azóta felborult a koplalás és ettem inkább. Striáim lettek és hájasodtam. Abbahagytam az esti futást is meg mindent, haza jöttem zabáltam és gépeztem. Aztán most a seggem karom és leginkább a combomon lettem hájas.
Nagyon gáz ? 12 évesen így tönkretettem a testem. Gratulálhatok magamnak. Ti mit gondoltok?
Nekem is voltak már kb. 12 évesen a combom belső felén, pedig akkor még nem is voltam duci. Most 168 cm és 68 kg vagyok, de amúgy mindenki kevesebbnek néz, szóval jól eloszlik rajtam. Véradáson is mondta a nő, hogy ennyi biztos nem vagyok, és beírt 64-et.:D
De amúgy ennyi évesen még semmit nem jelent ez. Persze a sriák csak halványulhatnak, eltűnni nem fognak, de lefogyni még simán lefogyhatsz. Kezdj el valami sportot, vagy ha úgy van otthon is sportolhatsz, de a koplalást felejsd el. Sok folyadék és többször kevesebb kaja, szerintem ez a legfontosabb. Az étrendeden se feltétlen kell változtatni, de azért a hambit, chipset stb. kerüld.
Persze, annyira én se értek hozzá, éppen hogy csak elkezdtem fogyni. De hidd el ennyi évesen még simán visszafogyhatsz.
Sajnos en is igy jartam, nagyon vekony voltam es hirtelen hiztam 10 kg-ot. A striak mar kifeheredtek, es ujra odafigyelek a sulyomra de el nem tuntek es soha nem is fognak.
Egyebkent egy resze a striaidnak lehet hormonalis is, korban mar ott vagy. Ez sulytol fuggetlen, a legvekonyabb noknek is vannak hormonalis striai
Szerintem egyáltalán nem gond.
Nekem is van ducibb ismerősöm(14).
Azt mondom, esténként edz otthon (guggolás, felülés stb.)
Ettől jó alakod lesz. Egyébként szerintem jol néznek ki a ducibb lányok. Esti edzést ajánlom, de nem tetted tönkre. De szerintem jól nézhetsz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!