Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon gáz ha...

Szerintetek ez nagyon gáz ha már 12 évesen striák vannak rajtam és duci vagyok?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok 159cm, 60kg és úgy kezdődött ez a stria meg minden hogy koplaltam három napig (napi egyszer ettem keveset) aztán egy nap úgy tele ettem magam és nagyon jól esett. Azóta felborult a koplalás és ettem inkább. Striáim lettek és hájasodtam. Abbahagytam az esti futást is meg mindent, haza jöttem zabáltam és gépeztem. Aztán most a seggem karom és leginkább a combomon lettem hájas.

Nagyon gáz ? 12 évesen így tönkretettem a testem. Gratulálhatok magamnak. Ti mit gondoltok?

2016. jún. 5. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Hívd el Ríviai Gerált-ot, ő sok strigát megölt már.
2016. jún. 5. 19:14
 2/4 anonim válasza:

Nekem is voltak már kb. 12 évesen a combom belső felén, pedig akkor még nem is voltam duci. Most 168 cm és 68 kg vagyok, de amúgy mindenki kevesebbnek néz, szóval jól eloszlik rajtam. Véradáson is mondta a nő, hogy ennyi biztos nem vagyok, és beírt 64-et.:D

De amúgy ennyi évesen még semmit nem jelent ez. Persze a sriák csak halványulhatnak, eltűnni nem fognak, de lefogyni még simán lefogyhatsz. Kezdj el valami sportot, vagy ha úgy van otthon is sportolhatsz, de a koplalást felejsd el. Sok folyadék és többször kevesebb kaja, szerintem ez a legfontosabb. Az étrendeden se feltétlen kell változtatni, de azért a hambit, chipset stb. kerüld.

Persze, annyira én se értek hozzá, éppen hogy csak elkezdtem fogyni. De hidd el ennyi évesen még simán visszafogyhatsz.

2016. jún. 6. 01:19
 3/4 anonim válasza:

Sajnos en is igy jartam, nagyon vekony voltam es hirtelen hiztam 10 kg-ot. A striak mar kifeheredtek, es ujra odafigyelek a sulyomra de el nem tuntek es soha nem is fognak.

Egyebkent egy resze a striaidnak lehet hormonalis is, korban mar ott vagy. Ez sulytol fuggetlen, a legvekonyabb noknek is vannak hormonalis striai

2016. jún. 6. 15:38
 4/4 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem gond.

Nekem is van ducibb ismerősöm(14).

Azt mondom, esténként edz otthon (guggolás, felülés stb.)

Ettől jó alakod lesz. Egyébként szerintem jol néznek ki a ducibb lányok. Esti edzést ajánlom, de nem tetted tönkre. De szerintem jól nézhetsz ki :)

2016. júl. 19. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!