Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy léböjtkúra (3 napos)...

Egy léböjtkúra (3 napos) alatt mennyit lehet leadni vajon? Az egészségem miatt csinálnám, de rajtam látványos minden ilyen, és egy duci barátnőm kitalálta, hogy Ő is léböjtözni fog, és félek, nem lesz-e valami baja?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy súlyfeleslege van, szerintem neki nem biztos hogy jó lenne... Valami tanács? Hagyjam, hadd csinálja, vagy beszéljem le róla?
2009. aug. 7. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha akarja, úgysem tudod lebeszélni, szerintem támogasd.

Valószínűleg úgysem fogja bírni és hamarabb feladja, még az első nap.

De ha végig is csinálja, méregtelenít, nem hiszem, hogy nagyobb baja lenne.

2009. aug. 7. 12:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Körülbelül mennyit fog tudni ezzel lefogyni vajon? Nekem olyan 2-3 kiló szokott lemenni egy ilyen alatt, de ugye nekem több nem is kell... Neki sokkal drasztikusabb lesz, nem? Ettől félek...
2009. aug. 7. 12:17
 3/4 anonim válasza:
Bujtor István is ezért lett beteg, e miatt került kórházba, nem ajánlom!
2009. aug. 7. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért ne várj olyan drasztikus fogyást számára sem.

Nem tudom, hány kiló, hány cm, mennyi idős, mennyit szokott inni, ezek mind befolyásolják.

Én 95 kg vagyok, 165 cm és 18 éves, nekem egy ilyennel 2-3 kg megy le a 3 nap alatt. Ne higgyétek, hogy most akkor leugrik róla 8-10 kg... Bár ilyen egyszerű lenne:)

Első voltam

2009. aug. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!