16 éves lány.161-162 centi 55 kg jó? Mennyit kéne fogynom? Nemvagyok vékony. De duci, nemszeretnék csontvékony lenni csak egy keveset fogyni, hogy álljon rajtam a ruha. : /
már diétázom és vagy 2-3 hete reggel este tornázok is.
most úgy vagyok 55 hogy fogytam már 3-4 kg ot.. de énis 50 kg ra gondoltam mivel elacsony vagyok.. : /
16 éves vagy nem kéne a fogyókúrán gondolkodnod!!!!!!!
Még növő félben vagy 18 éves koráig az ember nyúlik pár centivel!!!Ilyenen nem érdemes gondolkodnod!!Majd ha már nagykorú leszel.Fogyókúrákkal ilyen fiatalon nem kell foglalkozni bajok is lehetnek belőle.Pl:növekedés,imun rendszer,(sok betegség),ha keményebben csinálod talán komolyabbak is lehetnek a gondok.
HA VALAKINEK NEM TETSZIK AKKOR NE NÉZZEN RÁD!!!!
de neked ideális a te testsúlyod!
Ha kíváncsi vagy többre ird a google-ba,hogy testtömeg index.Kiad egy párat teszteld magad!!!!!!!!
én 162 cm vagyok és 45 kiló hidd el nem jóó nagyon hamar fáradékony leszel én nem fogyóztam sosem járt rajta a fejem.
Csak úgy pikk-pakk fogyni kezdtem hozzá teszem én nem eszem hanem termelek!!!!:)
1 évvel ezelött 156cm voltam és 65 Kg!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!