Hogyan lehet gyorsan fogyni, izomzat fejlődés nem fontos, de vékony, finom vonalú test legyen?
Kb 90kg-ról kellene 60-70re (180as magasság mellett) F vagyok.
Várom az ötleteket, módszereket.
látom 20 kg-t akarsz fogyni. ehhez min. 3.5 hónapra lesz szükség.
itt olvasgass: [link]
FEHÉRJE!
Én mikor fogyóztam, rengeteg fehérjét megettem (optimális egy felnőttnek 0,8 * testsúlykg grammban) Fogyi alatt ajánlatos ezt 1-1,5 * tkg grammra emelni. testépítők 1,5 -2 * tkg grammot esznek Na én fogyi alatt volt hogy több mint 2*tkg gramm fehérjét ettem. Volt mellékhatása (kellemetlen lehelet, több vizelet, szal vigyzz a vesédre!!!) Már abbahagytam, rájöttem hogy hülyeség volt ennyi fehérjét ennem mert megterheltem a vesém, stb :( Viszont cserébe olyan szépen látszanak most az izmaim, pedig csak aerob sportot végeztem, semmi kondi/gyúrás!!!
168 cm 49 kg vagyok, teniszeztem, futottam, fallabdáztam, röpiztem egy csomót, és gyönyörűen látszik a combomnál, karomnál az izom, annyira jól lement a zsírréteg (63 kgról indultam) Pedig semmi kondi, vagy szobabicó nem volt. (félreértés ne essék: nem rubint réka típusú izmaim lettek, :)) )
Fehérje természetes forrásból jött, tehát semmiféle mesterséges sz*rt, fehérjeport nem használtam. Volt hogy nemtommennyi csmellet megettem egy nap, vacsira, ebédre, köztes étkezésre is. A csirkemell remek választás!
Szia!
A "nem akarok izmos lenni" tipikus esete vagy. Sajnos van egy jó hírem, nem fogsz úgy kinézni mint a képeken a body builderek, ezt megnyugatásul közlöm Veled. ;-)
De hogy a kérdésre is válaszoljak.
Ne akarj gyorsan fogyni, mert később megszívod ezzel. Heti 0,5-1 kg súlycsökkenés az ideális.
Tudnom kéne, hogy mit edzel, mikor, és mennyit. írhatnál privát levelet is.
Bocs, de 180 centihez elég hülyén nézne ki a 60 kg.
75-80 körül lennél jó ehhez a magassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!