Hogyan tudnék vékony testalkatból fogyni? (lejjebb)
Figyelt kérdés
Szóval, elég fiatal vagyok és nem akarok koplalni, szó sincs erről, csak modellkedem és oda még husi vagyok. Persze az átlaghoz képest elég vékony, de fogynom kéne. Régen koplalással gyorsan sokat fogytam de nagyon rossz volt (ilyet többet soha!) és gyorsan visszajött. Most sporttal és egészséges ételekkel próbálok, de félek hogy izmosodom a sporttól mert könnyen megy ez nálam, persze van személyi edzőm, és elmondtam neki de mégis izmosodtam és nem is fogytam.. Segitsetek!2011. máj. 20. 22:03
1/2 anonim válasza:
szia! alapvetően vékonyabb vagyok, csak modellkedéshez túl husi. megyek is egy válogatásra.. dettó ugyanez vagyok! írj már privit!! :DD
2/2 anonim válasza:
Hát őő.. igyál sok folyadékot meg gyorsítani kéne az anyagcserédet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!