Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon dagadt vagyok mit tegyek?

Enderpet kérdése:

Nagyon dagadt vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nagyon hájas

3 hónapja voltam 85

Most meg 94

Lány vagyok

Nem sportolok semmit mert nem bírom

Az anyám ruháit szoktam hordani mert az jó rám

egyszer a suliban ráestem egy fiura es vmi lett a kezevel :/

rengeteget eszek

tegnap ezt ettem:

reggeli:2 tál csokis müzli

pudinggal

10orai: sport szelet

ebéd: 2 tál husleves

2 rantott sajt rizzsel

4 palacsinta nutellas

uzsonna: 3 nutellas kenyer

vacsora: rantott sajt

apam meghalt es anyammal meg a mamaval elek

a mama oreg es anya nyilvan sokat foglalkozik vele engem meg elfelejtett

am 164 cm vagyok

mult heten egy baratnommel voltam strandon es nem mertem atoltozni furdo ruhaba mert nagyon nagy a hasam :/

mit csinaljak mashogy?

2016. júl. 20. 20:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk ne egyel ossze ennyi szar szemet kajat?
2016. júl. 20. 20:44
 2/19 anonim válasza:
31%

Kérj orvosi segítséget a háziorvostól! Egyedül nem fogsz tudni megbirkózni ezzel a problémával, ráadásul a későbbiekben nagyon beteg lehetsz tőle, és nagyon nehéz lesz barátokat, szerelmet találnod is.

Lehet, hogy gyomorgyűrűt kell kapnod, de lehet, hogy csak orvosi diétát. Menj el z orvoshoz, és sok sikert! :)

2016. júl. 20. 20:46
 3/19 anonim válasza:
67%
ui. a beszólásokkal pedig -akár itt, akár másutt- ne foglalkozz! Sok a bunkó ember, aki imád belerúgni a másikba. Ne törődj velük, az egyetlen dolgod, hogy rendbe tedd az életedet, és szép, karcsú, egészséges lánnyá változz!
2016. júl. 20. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Kislány! Leírtad,hogy gyakorlatilag zabálsz. Szerinted mi a megoldás?

Itt van egy kis segítség :

[link]

2016. júl. 20. 20:49
 5/19 anonim válasza:
100%

" szép, karcsú, egészséges lánnyá változz" Mi ez, ha nem propaganda? :D

Szerintem is fogyjon le, de nem ott kezdődik az egész, hogy egyből legyen sovány egy 13 éves, meg hogy csak az a szép :P

2016. júl. 20. 20:50
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

Az orvosok sz@rt se értenek a táplálkozáshoz (tisztelet a kivételnek).

Ők nem táplálkozási szakemberek. Gyomorgyűrűt egy 13 éves lánynak? "Nooormális vagy Margit?"

2016. júl. 20. 20:52
 7/19 anonim válasza:
78%

Tényleg, ne bíztassuk, inkább csesszük le, amiért sokat eszik. Leírja, hogy milyen terhelt a családi háttere - nem jut eszetekbe, hogy esetleg pszichés okból eszik ennyit? Azzal, hogy leordítjuk, hogy ne zabáljon, csak még többet ártunk neki, nem segítjük őt!!!!!

Szerintetek olyan könnyű kamaszként, magára utalva leadnia 25 kilót??? Az anyukájának nincs kapacitása rá, hogy segítsen neki, legalább a háziorvos mellette állhatna, felnőttként.

Gondolkozzatok már kicsit, mielőtt írtok valamit.

2016. júl. 20. 21:02
 8/19 anonim válasza:

Amit a 4-es linkelt, mindent leír. Szerintem a sportot se hanyagold, ha megtaláltad a számodra megfelelő sportágat, akkor azt igazi öröm művelni :)

Ha valami kérdésed van a témával kapcsolatban, nyugodtan írj.

Ha betartod a fent említett oldal szabályait, akkor minden rendben lesz. Itt gyakorlatilag egy teljes életmód változtatás kell majd, de hidd el, megéri :)

2016. júl. 20. 21:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. júl. 20. 21:15
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehetséges, hogy a túlzott táplálékbevitel mögött lelki okok vannak? Az, hogy apukádat elveszítetted? Van, amikor a sok stressz vagy a depresszió miatt fordul valaki az evéshez, mint pótcselekvéshez.

Mindenképp gondolkodj el rajta!

Egyébként meg próbáld lassacskán csökkenteni az adagokat. Két tányér leves helyett egyél csak egyet, 4 palacsinta helyett pedig kettőt.

2016. júl. 20. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!