Nagyon dagadt vagyok mit tegyek?
13 éves vagyok és nagyon hájas
3 hónapja voltam 85
Most meg 94
Lány vagyok
Nem sportolok semmit mert nem bírom
Az anyám ruháit szoktam hordani mert az jó rám
egyszer a suliban ráestem egy fiura es vmi lett a kezevel :/
rengeteget eszek
tegnap ezt ettem:
reggeli:2 tál csokis müzli
pudinggal
10orai: sport szelet
ebéd: 2 tál husleves
2 rantott sajt rizzsel
4 palacsinta nutellas
uzsonna: 3 nutellas kenyer
vacsora: rantott sajt
apam meghalt es anyammal meg a mamaval elek
a mama oreg es anya nyilvan sokat foglalkozik vele engem meg elfelejtett
am 164 cm vagyok
mult heten egy baratnommel voltam strandon es nem mertem atoltozni furdo ruhaba mert nagyon nagy a hasam :/
mit csinaljak mashogy?
Kérj orvosi segítséget a háziorvostól! Egyedül nem fogsz tudni megbirkózni ezzel a problémával, ráadásul a későbbiekben nagyon beteg lehetsz tőle, és nagyon nehéz lesz barátokat, szerelmet találnod is.
Lehet, hogy gyomorgyűrűt kell kapnod, de lehet, hogy csak orvosi diétát. Menj el z orvoshoz, és sok sikert! :)
Kislány! Leírtad,hogy gyakorlatilag zabálsz. Szerinted mi a megoldás?
Itt van egy kis segítség :
" szép, karcsú, egészséges lánnyá változz" Mi ez, ha nem propaganda? :D
Szerintem is fogyjon le, de nem ott kezdődik az egész, hogy egyből legyen sovány egy 13 éves, meg hogy csak az a szép :P
Az orvosok sz@rt se értenek a táplálkozáshoz (tisztelet a kivételnek).
Ők nem táplálkozási szakemberek. Gyomorgyűrűt egy 13 éves lánynak? "Nooormális vagy Margit?"
Tényleg, ne bíztassuk, inkább csesszük le, amiért sokat eszik. Leírja, hogy milyen terhelt a családi háttere - nem jut eszetekbe, hogy esetleg pszichés okból eszik ennyit? Azzal, hogy leordítjuk, hogy ne zabáljon, csak még többet ártunk neki, nem segítjük őt!!!!!
Szerintetek olyan könnyű kamaszként, magára utalva leadnia 25 kilót??? Az anyukájának nincs kapacitása rá, hogy segítsen neki, legalább a háziorvos mellette állhatna, felnőttként.
Gondolkozzatok már kicsit, mielőtt írtok valamit.
Amit a 4-es linkelt, mindent leír. Szerintem a sportot se hanyagold, ha megtaláltad a számodra megfelelő sportágat, akkor azt igazi öröm művelni :)
Ha valami kérdésed van a témával kapcsolatban, nyugodtan írj.
Ha betartod a fent említett oldal szabályait, akkor minden rendben lesz. Itt gyakorlatilag egy teljes életmód változtatás kell majd, de hidd el, megéri :)
Nem lehetséges, hogy a túlzott táplálékbevitel mögött lelki okok vannak? Az, hogy apukádat elveszítetted? Van, amikor a sok stressz vagy a depresszió miatt fordul valaki az evéshez, mint pótcselekvéshez.
Mindenképp gondolkodj el rajta!
Egyébként meg próbáld lassacskán csökkenteni az adagokat. Két tányér leves helyett egyél csak egyet, 4 palacsinta helyett pedig kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!