Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 98cm csípö böség 165cm hez...

98cm csípö böség 165cm hez jó? Vagy még fogyni kell?

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 08:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
attól függ hogy oszlik el rajtad a súly a többi helyen, de alapvetôen kell annyi, szóval jó
2016. júl. 14. 08:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Akarsz mèg fogyni? Te akarsz?

Ha mi azt mondjuk nem kell, akkor nem fogsz? Vagy ha azt mondjuk kell, akkor fogsz? Megerősìtès kell làtatlanban 2 szàm alapjàn?

Èrtem, hogy izgat a kèrdès, de ennyiből nincs mit mondani. Ezt jobb le ne valakivel megbeszèlni.

Környezetedben van valaki, akivel erről tudsz beszèlni? Akàr a hàzi orvosodnak is megmondthatod, hogy bizonytalan vagy a testi kèpedet illetően. Majd ő ad tanàcsokat.

2016. júl. 14. 08:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez így abszurd. Szerinted annyira fejlett a vizuális intelligenciánk, hogy ennyi alapján el tudjunk képzelni? Fénykép alapján lehet véleményt mondani.
2016. júl. 14. 08:35
 4/22 A kérdező kommentje:
Környezetemben mindenki azt mondja,h csinos vagyok így. Bocsi ha felkavartalak benneteket így kora reggel. Én csak a számokra voltam kíváncsi. Már mint ezekre az átlag meghatározásokra. 59kg vok. Mellem kicsi, derekam vékony átlagos testalkatom van. Talán van egy kis testkép zavarom,legalább is ezt mondja a családom. Szerintük pont jó vagyok így.
2016. júl. 14. 09:08
 5/22 anonim ***** válasza:

A csípőjét nem igazán tudja senki sem lefogyni. Max. ha vastag zsírréteg van rajta.

Szerintem nem kell fogynod, ha a környezeted úgy látja. Gondolom, te már nem látod magad reálisan, úgyhogy inkább azokra hallgass, akik közel állnak hozzád.

2016. júl. 14. 09:48
 6/22 A kérdező kommentje:
Igazad van. Még most is kövérnek látom magam.
2016. júl. 14. 10:52
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit sok.

Én 166 cm-hez a -10-et találnám jónak. (Ezért fogyózom.)

Jelenleg 53 kiló vagyok, a 48 a cél.

Ez most segít neked?

2016. júl. 14. 11:21
 8/22 anonim ***** válasza:
(Mármint, a tiedhez képest -10-et, tehát a kb. 88 cm-t)
2016. júl. 14. 11:22
 9/22 anonim ***** válasza:

165cm-hez 46kg vagyok és 93cm a csípőbőségem. Rajtam aztán egy deka fölösleg sincs, sőt rám férne 10 kg. De a csontok szélességén nem lehet változtatni.

Ez az adat nem sokat jelent, mert nagyon nem mindegy az alkat sem.

2016. júl. 14. 11:46
 10/22 A kérdező kommentje:
Igazat adok mindenkinek. Valójában,ha a csontozatom nézem és még fogynék,akkor úgy néznék ki mint egy deszka. Pont azért jöttem ide,h beszóljatok. Nem vagyok dilis,csak nem azt a választ várom h tök jó vagy így. Én nem megerősítést vártam és azt is tudtam,h ezekből az adatokból senki nem fog pontosat alkotni nekem. Én tisztában vagyok magammal. Semmi gondom nincs a testemmel. És egyébként sincs gond velem. Egyszerűen csak kíváncsi voltam ki mit gondol erről. Azért szeretem ezt az oldalt,mert itt mindenki őszintén oda szól a másiknak, mert nem kell felfednie magát. Ez jobb mint egy terapeuta. Egyébként, ha 10cm el vékonyabb lenne a csípőm elég fiús alkatom lenne. Volt már akkora is,és senkinek nem tetszettem magamnak sem. Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 14. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!