Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől vajon sokat híztam?

Ettől vajon sokat híztam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma voltam vérvételen és 3 fiola vért vettek le, és utánna nagyon éhes lettem. Ezeket ettem ma:

-2 db nagy sajtos kifli pulykapárizsival,salátával,pirosaranynyal,majonézzel

-2dkg pizzás fornetti

-1db pöttyös 10 pontos(1db nem 1 csomag)

-2dl krém kakaó automatából-

100-200 g Mogyi: sós,pörkölt földimogyoró

-100 g csirkemell krumplipürével

-1db fagyasztott danone-könnyü és finom erdeigyümölcsös

-1db popcorn

-1db fasirt

Ettől sokat hízhattam???Idegesít nagyon, légyszi írjatok.

(14éves fiú,167 cm,50 kg)

2010. ápr. 15. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
a mai gyerekek csak anorexiás példákat látnak maguk előtt, hogy ilyen gebék meg 10-14 évesen fogyókúráznak????????
2010. ápr. 15. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez az étrend nagyon gáz volt, a salátán, a csirkemellen kívül nem volt benne egészséges dolog (a krumplipüré meg a fasírt még elmegy, meg jó lett volna a mogyoró, meg a popcorn, de mivel sós, ezért szar, meg a joghurt, ha natúr lett volna), a fornetti meg a kakaó volt a csúcs.

DE... ha ezt évente egyszer csinálod vérvétel után, akkor semmi bajod nem lesz. Ha hetente többször, akkor igen.

2010. ápr. 15. 20:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Már rég ettem ennyi egészségtelen dolgot,fél éve odafigyelek arra hogy mit eszem, mivel volt egy kis túlsúlyom(13 évesen 163cm kb és 62 kg voltam)

Holnaptól régi kerékvágás.:)

U.I.: 10km helyet csak 4-5 öt tudtam menni mert elkapott az eső :(.

2010. ápr. 15. 20:51
 14/16 A kérdező kommentje:

*20dkg pizzás fornetti

bocsi elirtam

2010. ápr. 15. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Mivel vért adtál, ezért belefér, hogy ennyi sokmindent össze ettél. Ha fogyni szeretnél, akkor ezek nagy részét ki kellene iktatnod az étkezésedből. (popcorn, pöttyös 10pont, fornetti) Nem írtad, hogy egyszerre etted, vagy elosztva.

De egyébként tökéletes a súlyod a korodhoz és a magasságodhoz képest, nem kell fogynod. Legfeljebb mozogj.

2010. ápr. 15. 21:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Ma reggel 51-52 kg-t mutatott a mérleg(pisi és kaki után)

Reméllem holnap reggelre újra 50 kg leszek.Vagy szerintetek híztam 2 kilót??:O

2010. ápr. 16. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!