Egy nap alatt mennyit lehet hízni? Mennyit híztam ettől?
Figyelt kérdés
Ma nagyon sokat ettem.Sütit, túrógombócot, kekszet, mindenféle hízlaló ételt.Így kb. 2500 kcalt ettem ma.Ugye most híztam egy kilót?Amúgy arra is gondoltam, hogy 2-3 órát fogok még mozogni.2011. febr. 27. 17:43
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és most tönkre tettem az egész fogyókúrám..Sikerült leadni 3 hét alatt 2 kg-ot, de most biztos, hogy 1 kg feljött rám, és sírni tudnék, olyan hülye vagyok.Mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.
2011. febr. 27. 17:47
2/5 anonim válasza:
hízni biztos hogy nem hízol egy naptól, viszont a diétádnak tuti nem tett jót.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 8000 kalória = 1 kilóval.
Szal tuti nem híztál! Tornázz és több ilyen ne legyen:)
4/5 anonim válasza:
Én sem hiszem,hogy ettől az egy naptól vissza híztál volna 1 kg ahogy írtad.Szerintem ne nézd ennyire drasztikusan ezt az egész evés dolgot, vedd úgy,hogy ma volt egy olyan napod amikor kicsit elengedted magad, holnaptól pedig szépen vissza állsz és folytatod a diétát, ennyi :)
5/5 anonim válasza:
Ha éppen fogyózol, akkor ez most betett neki, le fogja lassítani a fogyásodat az biztos, de majd újra be fog lendülni ne aggódj. Ha csak súlymegtartás céljából kérdezel, akkor gondolj bele, 1 nap nem nap; 1 nap alatt se hízni se fogyni nem tudsz!:) csak vigyázz, hogy az 1 napból ne legyen sokszor 1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!