Terhes vagyok? Barátom ujjáról előváladék került a hüvelyembe. Másnap rendesen megjött. Most másodszorra meg már 2 napja késik és úgy érzem, hogy híztam hasra. Eddig nem szoktam oda hízni, körte alkatom van sajnos. Nagyon félek. 16/L
Ne aggódj, az előváladéktól nagyon kis eséllyel eshetsz teherbe, főleg hogy azt írod, másnap megjött! Lehet, hogy a hasra hízást meg az aggódás miatt képzeled be magadnak, de azért én azt tanácsolnám, hogy a magad megnyugtatására és hogy tényleg ne legyen késő, vegyél egy terhességi tesztet valamelyik drogériában. Én pont 16 évesen estem teherbe, mert nagyon elővigyázatlanok voltunk a párommal és nagyon nagy galiba lett belőle!
Mindig figyelj oda a megfelelő védekezésre, ezt üzenem a párodnak is! Jobb félni, mint megijedni!
másnap megjött. és ha jól értem aztán másik hónapban újra:D
kizárt dolog, nyugi. de legközelebb (igaz kicsi az esélye) spórold meg az idegeskedést, és óvszer!!:D mégis hogy lett olyan az ujja?! fogdosta az elhasznált óvszert, vagy alapból nem védekeztetek?
Ha másnap megjött, akkor nem voltál termékeny szakaszban.
De kiskorúaknak ezért nem kéne szexelni, mert fogalmuk nincs mi az, csak próbálnak felnőttként viselkedni ezáltal miközben nem azok.
Én meg apáca. Terhesen.
Ha a pettingnek köze nics a szexhez akkor minek van? A borsóválogatásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!