Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől híztam? Pedig elméletile...

Mitől híztam? Pedig elméletileg olyat fogyasztok, amitől nem lehet hízni, nem?

Figyelt kérdés

Üdv! Kritikát kérem mellőzni, csak segítő választ kérlek ^^.

Az elmúlt fél évben voltam már 40-en aluli súlyban is, akkor nem ettem mást, csak zöldséget, gyümölcsöt.... tényleg semmi mást! Most újra eszem húst (felvágott, ma eddig összesen 4*77 kalóriányit, ami ~320 kalória, meg egy ananászt és olaj/zsiradék nélkül sült zöldséget ). Nem eszem kenyeret, sajtokat, krumplit, rizst, tésztát, szószokat, és mégis most 46 kg vagyok!

Épp sok dolgozatom van (még pár napig), így nem jutottam el sportolni... segítsetek, nem akarok kövér lenni :(

Szeretnék vékony és nyúlánk maradni, de ez eltűnni látszik

Van olyan nap, amikor csak gyümölcsöt-zöldséget eszem.

167 cm/18 L

2009. dec. 16. 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A mozgást sose hagyd ki!

( Amúgy no comment! )

2009. dec. 16. 12:52
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Szia! ne haragudj, nem kritizálni akarlak, de látszol még?

A kalóriák számolgatása ilyen esetben (vékony vagy) nem vezethet jóra.(szintén nem kritika)

24 éves korodig fejlődsz, nőiesedsz. Jöhetnek kilók.

Aztán gyerekszülés után szintén feljön valamennyi, néhány kivételtől eltekintve. Később a korral szaporodnak a kilók. csak úgy.kivételek szintén lehetnek.

2009. dec. 16. 12:58
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg a szervezeted beállt az éhezésre, ezért akkor is tartalékol, amikor -normál esetben- nem kellene.
2009. dec. 16. 13:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
bizonyos gyümölcsök egyébként kifejezetten hízlalóak
2009. dec. 16. 13:05
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Biztos egy dagadt, hájas meg kövér disznó lehetsz a 46kg-oddal. Egy pszichológusra lenne szükséged.:D:D Hülye liba.
2009. dec. 16. 13:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Legalább napi 1800 kcal-t kell fogyasztanod, felét szénhidrátból, negydét-negyedét kb fehérjéből és zsírból.

Amit most csinálsz, annál jobb az azonnali öngyilkosság.

Nem kritika, csupán ez aválasz. A szervezeted kétségbeesetten tartalékol, de egy nap felmondja a szolgálatot.

Amíg nem éred el az 55 kilót legalább, addig mindenféle fura dologra számíthatsz.

Arra következtettek a kérdésedben rejlő szabadkozásból, hogy ezt annyian mondják, hogy a könyöködön jön ki.

De kapj észbe! Nem véletlenül mondják!

A természetet nem lehet megerőszakolni. Nem te döntöd el szabadon, hogy milyen legyen a formád.

Ha mégis megpróbálod, nagyon súlyos árat fizethetsz érte!

40 kg! Még Auswitzhoz is kevés!!

Igazából nem is nagyon hszem el a kérdésedet.

Vagy elírás, vagy bizonyítsd fotóval!

2009. dec. 16. 13:26
 7/15 A kérdező kommentje:
A kérdés igaz, köszönöm a válaszokat; sajnos van egy enyhe anorexiás beütésem, de szeretek enni
2009. dec. 16. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a szomorú,hogy itt írogatsz meg kérdezgetsz idegen emberektől,ahelyett,hogy egy jókis hízókúrán,rehabilitáción beszélgetnél a terapeutáddal...az agyad sem működik,gondolkodik már rendesen,logikusan a sok éhezéstől,ezt kell hogy mondjam.Nem akarlak bántani,sem megbántani,de sajnos betegség,amit mint látszik nem tudsz felfogni,elfogadni és magadtól kijönni belőle...Térj magadhoz,egyél rendesen,ne számolj kalóriát,ne filózz a kaján,ne koplalj!!! És kérj segítséget,mert sosem fogsz egyedül meggyógyúlni!!!
2009. dec. 16. 13:42
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
te irto gebe lehetsz,szerintem ijen gebe csajra nem sokan neznek,lehet h meg fejlodsz,es most pont a cicid none,de te meg sajnalod azt a par kilot h normalisan ki fejlodj.Fordulj pszihologushoz,mire jo ez a gebeseg.
2009. dec. 16. 14:56
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha szeretsz enni, nincs anorexiás beütésed, de gebe vagy. A soványság nem anorexia. Az anorexia pszichés betegség, és nagyon durva, elég esélyesen bele lehet halni. Bár, van, aki a hülyeségbe is képes.
2009. dec. 16. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!