Egy nap alatt mennyi a legtöbb, amennyit lehet hízni? Most ettől mennyit híztam?
Figyelt kérdés
Ma biztos megettem egy 4000 kcalt, ha nem többet.Reggelire ettem egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret, egy almát, 20 dkg natúr joghurtot, és egy szelet étcsokit.Aztán az ebédet kihagytam.Tehát ma nemcsak hízlaló ételeket ettem, hanem rendszertelenül is.Aztán 3 órakor ettem 25 dkg natúr joghurtot, egy almát, egy narancsot, és egy teljes kiőrlésű magos kenyeret+még ropit is ettem.Aztán a mama szülinapját ünnepeltük, és megettem 2 szelet puncstortát, az igaz, hogy nagyon finom volt, de nem kellett volna.És még mindig nincs vége.Vacsorára elhívtak étterembe, és ettem egy tál quesadillast+még forrócsokit is ittam.Most nem elég, hogy bűntudatom van, de még rosszul is vagyok ettől a rengeteg ételtől.Azt hiszem, holnap gyümölcsnapot fogok tartani, mert egész héten nem ettem ennyit, mint ma..2011. márc. 13. 18:43
1/2 anonim válasza:
Nyugodj meg, ettol nem hiztal. Allj vissza holnaptol a normalis etrendedhez, es holnaputanra mar minden normalis lesz. :)
2/2 anonim válasza:
Ez tényleg nem rossz lista:) de nem kell drámázni,ha 1 napod ilyenre sikerült.ha nem lenne benne a sok baromság(puncstorta,forró csoki) akkor nem is lenne vészes.a nass hízlal a legjobban nem a rendes kaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!